HomeWTF?!Oud vrouwtje mept agent met trompet op zijn hoofd tijdens carnaval in...

Oud vrouwtje mept agent met trompet op zijn hoofd tijdens carnaval in Den Bosch

Een oud vrouwtje heeft in Den Bosch een agent met een trompet op zijn hoofd gemept. Dat deed ze toen één van haar clubmakkers werd aangehouden tijdens het carnaval in Den Bosch. Het filmpje ervan gaat nu als een lopend vuurtje het internet over.

Carnaval in Den Bosch

Den Bosch is misschien wel de grootste carnavalsstad van Nederland. Tijdens de elfde van de elfde wordt het seizoen afgetrapt en veranderd te stad in Oeteldonk. Dat is de carnavaleske naam van de stad. Bij carnaval horen ook carnavalsclubs en blaaskapellen. CV De Maystros heeft van hun blaaskapel een club gemaakt.

Leuk idee natuurlijk, maar nu kwam de club een beetje vervelend in het nieuws. Via verschillende online platformen werd een filmpje gedeeld waarin we zien hoe de club met de politie in aanraking kwam. De politie heeft iemand aangehouden en daar was een oud vrouwtje het niet helemaal mee eens. Ze besloot een rake tik uit te delen met haar Trompet. Niet slim natuurlijk.

Reacties

Het filmpje laat natuurlijk niet het hele verhaal zien dus de reacties zijn verdeeld. De carnavalsclub zelf reageerde met het volgende statement: “Wat gisteren als een geweldige dag begon, is deze einde van de middag vol ongeloof, met veel verdriet en emotie abrupt geëindigd. We begrijpen niet hoe deze situatie zo heeft kunnen escaleren. En dat was ook niet de bedoeling vanuit onze kant.”

Volgens de politie toonde het filmpje niet het hele verhaal. De aanleiding zou geweest zijn dat er een knokpartij was, waarbij de groep is verzocht het centrum te verlaten. Dit zouden ze niet gedaan hebben en toen een agent het aan ze vroeg, zou een man de agent aangevallen hebben. Die man werd vervolgens aangehouden en dat is het moment waarop dit filmpje begon. Zowel de man als de vrouw zijn na verhoor ’s avonds weer vrijgelaten.

Meer van dit: