HomeWTF?!Gozer tegen agent: "Als jij mijn brommer aanraakt dan sla ik alle...

Gozer tegen agent: “Als jij mijn brommer aanraakt dan sla ik alle tanden uit je smoel”

Steeds vaker kom je filmpjes tegen waarop de zien is dat mensen gewoonweg geen respect meer hebben voor de politie. Helaas mag de politie in Nederland dat respect er niet in meppen en dus leidt dat tot situaties zoals deze.

Achtergrond

Wat de achtergrond van het filmpje is, is helaas zoals gewoonlijk niet duidelijk. We zien hoe een gozer door de politie wordt aangesproken. Normaal gezien wordt je alleen aangesproken als je met dingen bezig bent die niet helemaal de bedoeling zijn. Ook als je uit het niets wordt aangesproken dien je gewoon fatsoenlijk antwoord te geven.

Toch lijkt het alsof de jongen in de video niet helemaal begrijpt hoe normen en waarden in elkaar zitten. Hij vertelt aan de politie agent dat ze hele grote ruzie gaan krijgen als hij zijn brommer meeneemt. Hij voegt er nog even aan toe dat als de agent zijn brommer zou aanraken, hij alle tanden uit zijn muil zou slaan.

Rustig

De agent blijft rustig en laat de jongen wat uitrazen. Het gozertje lijkt zich steeds meer het mannetje te voelen en daagt nog wat uit. Het lijkt erop dat de agent het er maar bij laat. Jammer… Wij hadden liever gezien dat de agent toch even aan de brommer had gezeten. Kijken of het gastje dan nog steeds zo stoer is. Geeft de agent meteen een goede reden om de taser of de knuppel tevoorschijn te halen. Misschien werkt het als normen en waarden erin geslagen worden.

Bron: VKMAG 

Meer van dit: