HomeWTF?!Man betast de meloenen van schoondochter tijdens live Top 2000 momentje

Man betast de meloenen van schoondochter tijdens live Top 2000 momentje

Het jaar nadert zijn einde en dat betekent dan altijd dat we met zijn alle naar de Top 2000 liedjes allertijden luisteren. Het is een jaarlijkse traditie van de NPO om non stop de beste muziek óóit te draaien. Dit duurt van 25 december tot klokslag 00:00 op 1 januari.

Top 2000 momentjes

De Top 2000 is altijd live op televisie en internet te volgen. Mensen kunnen door middel van een livestream in beeld komen om hun momentje te pakken. Daar wordt altijd een gezellige boel van gemaakt.

Mensen die op televisie komen doen altijd een beetje gek om op te vallen, maar dit keer ging het wel heel ver. Wat leek op een gezellig onderonsje, werd door een man vakkundig om zeep geholpen. Hij besloot namelijk tijdens het live moment om de borsten van zijn schoondochter aan te raken.

Keihard viraal

De gozer ging vrijwel meteen keihard viraal. Mensen die het zagen konden haast niet geloven wat hij daar besloot te doen. Of het écht zijn schoondochter is, is niet helemaal duidelijk maar onder andere de website Jezuswatslecht.nl zegt van wel. Terwijl ze aan het zwaaien zijn, pakt hij zijn momentje.

De beelden kwamen op Dumpert terecht en Dumpert besloot het weer op facebook te zetten. 1+1 is twee en de beelden zijn inmiddels honderden duizenden keren bekeken.

Het was trouwens niet het eerste moment wat opmerkelijk was. Een paar uur eerder zat er een kerel met een compleet witte neus. Zijn neus was niet wit van de poedersuiker.

Hieronder is te zien hoe het ging. Zodra hij doorheeft dat hij in beeld is, grijpt hij naar de meloenen van zijn schoondochter. Sta je lekker mee voor paal haha.

Meer van dit: