HomeGekkiesZanger Rinus is woedend om hoe Romana zijn optreden verpest

Zanger Rinus is woedend om hoe Romana zijn optreden verpest

Ons land, en daarmee bedoelen we internetgekkie-land, kent een aantal muzikale grootheden. Zo hebben we onder andere Rapper Sjors, Ben en Ruurd én Zanger Rinus. Die laatste brengt maar sporadisch muziek uit maar optreden kunnen ze als de beste. Althans… Romana niet echt meer.

Rinus aan het optreden

Zanger Rinus moet nog zeer regelmatig komen opdraven. Vrienden- Sport en/of Carnavalsclubs nodigen deze legende graag uit. Vervolgens komt hij zijn iconische repertoire zingen en gaat vervolgens weer lekker voldaan naar huis. Soms trouwens ook niet want dan trekken ze zijn broek naar beneden.

Zanger Rinus houdt daar best een lekker zakcentje aan over. De grootste klappers maakt hij echter wanneer hij op een festival mag komen. Dat was afgelopen weekend het geval maar dat ging niet zo goed als dat het hoorde te gaan. Romana kon zich namelijk helemaal niet gedragen.

In het reuzenrad

Ze roept boos dat ze in het reuzenrad wil en besluit er vervolgens zelfs maar bij te gaan liggen. Als blijkt dat Rinus niet te stoppen is, gaat ze toch maar gewoon weer mee doen. Na afloop bleek dat Zanger Rinus woest was op Romana, die het hele optreden voor hem verpestte,

Gelukkig is de hele show vastgelegd door Tiktok gebruiker Esmee. Ze heeft er een video van online gezet met het onderschrift: “Er gaat hier zoveel mis”. Als we de video bekijken zien we ook precies wat ze bedoeld. Misschien is het beste er wel gewoon vanaf bij Romana en moet Rinus het op de solo tour gaan gooien.

@xxesmeewink

er gaat hier zoveel mis 😂 #fy #fyp #foryou #crisiscross #crisiscrossfestival #ccf #zangerrinus #rinus #romana

♬ origineel geluid – Esmée 🧡

Meer van dit