HomeShowgekkiesWendy van Hout overweegt te stoppen met zangcarrière en gaat Nicolleke achterna:...

Wendy van Hout overweegt te stoppen met zangcarrière en gaat Nicolleke achterna: “Verdient meer”

De zangcarrière van Wendy van Hout is nog maar net begonnen of er komt alweer een einde aan. Ze kreeg de afgelopen wegen behoorlijk wat kritiek over haar stem en dat heeft haar erg boos en verdrietig gemaakt.

Mede om die reden heeft ze besloten om toch eens naar andere carrièremogelijkheden te kijken. Nee, ze gaat Nicolleke (nog) niet achterna, maar heeft wel besloten dat het misschien goed is om schrijfster te worden.

Uit de kleren

Waar Nicolleke, de ex van Peter Gillis, er voor koos om uit de kleren te gaan, houdt Wendy ze voorlopig aan. Dat ze haar kleding aanhoudt, wil niet zeggen dat ze geen voorbeeld aan Nicol Kremers neemt. Wendy wil namelijk óók een boek gaan schrijven.

Hoewel haar zangcarrière al best aardig liep, houdt de nieuwe vlam van ons Peet haar opties behoorlijk open. Waar Nicol Kremers al een tijd bezig is met haar autobiografie, ziet Wendy dat ook wel zitten.

Geld verdienen

Waar Nicol Kremers haar eigen geld nooit verdiende terwijl ze met Peter was, doet Wendy van Hout dat wel. Ze heeft een eigen winkel én kan redelijk boeren met haar liedje dat ze onlangs uitbracht.

Om Wendy van Hout te boeken, moet je namelijk een behoorlijk uurtarief wegleggen. Een boek zou dan ook in de lijn liggen van het eigen geld verdienen.

Hoe meer inkomstenbronnen, hoe meer je uiteraard verdiend” is een reactie die we lezen op dit nieuws.

Meer van dit: