HomeShowgekkiesWendy van Hout laat haar borsten 'zien' om kleding te verkopen

Wendy van Hout laat haar borsten ‘zien’ om kleding te verkopen

Waar ons Nicolekke in een walhalla van luxe terecht kwam, is het voor Wendy van Hout een geheel ander verhaal. Een jaar geleden ging het Peter Gillis nog allemaal voor de wind, maar tegenwoordig moet hij op de kleintjes letten.

Wendy van Hout werkt voor haar geld

Je hoeft de nieuwswebsites maar te openen en er is weer een schandaal rondom Peter Gillis te vinden. Niet erg fijn voor Peter want inmiddels kost hem dit miljoenen. Wendy zal dus haar eigen centjes moeten verdienen

Wendy was de eerste met een harde mening toen Nicolekke haar lichaam ging verkopen via het internet. Toch heeft Wendy inmiddels ook wel door hoeveel knaken dit in het laatje kan brengen. Sinds de dalende inkomsten van Peter, moet Wendy natuurlijk op zoek naar een manier van inkomsten.

Kledingwinkel

Dat haar kledingwinkel zonder Peter Gillis niet lekker liep, is inmiddels duidelijk. Wendy heeft namelijk meerdere faillissementen op haar naam staan met haar voormalige kledingwinkels.

Haar relatie met Peter heeft ervoor gezorgd dat haar huidige TikTok kledingwinkel een flinke boost kreeg. Nu Peter steeds meer onder vuur ligt merkt Wendy dit natuurlijk ook aan haar dalende cijfers. Ineens worden haar TikTok video’s ook steeds een stuk pikanter.

Borsten vallen bijna uit jumpsuit

Het geld van Peter wordt wel minder, maar zijn bekendheid natuurlijk niet. Wendy probeert daarom Peter zoveel mogelijk voor in haar TikTok filmpjes te betrekken.

Peter zorgt hierbij wel voor meer kijkers, maar die vallen niet per se onder de doelgroep die ze aan wil spreken. Geen potentiële klanten dus gezien Wendy haar shop enkel op dames gericht is.

Om toch het geschikte publiek aan te trekken, heeft Wendy een nieuwe manier van publiciteit bedacht. In haar nieuwe verkoopvideo op TikTok showt ze namelijk een jumpsuit, waar haar borsten bijna uitvallen.

Natuurlijk doet Wendy dit niet voor niets en hoopt ze hiermee waarschijnlijk het publiek op haar winkeltje te vergroten. Peter Gillis raakt namelijk park na park kwijt en heeft inmiddels een schuld van tientallen miljoenen euro’s (ofzo).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 365 By Wendy (@365bywendy.nl)

Meer van dit: