HomeWTF?!Erwin ziet overvallers uit favoriete snackbar rennen en ramt ze snoeihard met...

Erwin ziet overvallers uit favoriete snackbar rennen en ramt ze snoeihard met zijn auto

Als je zin hebt in een lekkere vette snack dan is de snackbar de place to be. Zeker jouw eigen vertrouwde favoriete snackbar staat altijd voor je klaar. Dag in, dag uit en door regen en zonneschijn, staat de snackspert voor jou klaar. Zo ook voor Erwin en die geeft die gunst graag een keer terug.

Alles op beeld

Omroep Brabant heeft videobeelden vrijgegeven van twee overvallers die een friettent in Odiliapeel hebben overvallen. De eigenaar, Henri, heeft geprobeerd de overvallers te verjagen door een stoel uit zijn cafetaria te gebruiken en is vervolgens naar buiten gerend om hulp te halen.

Erwin kwam toevallig in zijn auto voorbij en zag het gebeuren. Toen de twee boefjes naar buiten kwamen bedacht hij zich geen moment en schoot hij zijn grote held te hulp. Hij ramde de gastjes snoeihard met zijn auto, waardoor ze niet met een scooter maar te voet op de vlucht moesten.

Elkaars held

De twee nektasjes met bivakmutsen waren gehuld in donkere kleding. Ze hadden allebei een mes getrokken in een poging de 61-jarige Henri te beroven van zijn hardverdiende geld. Henri had gelukkig maar helaas ervaring met overvallers en wist dus ongeveer wat hij moest doen.

Voor Erwin was het wel een eerste keer maar met deze actie werd Erwin de held van zijn held Henri. Het zou zo een complete scène uit de film ‘Maaskantje’ kunnen zijn. De politie kon de boefjes gelukkig snel genoeg pakken. Bekijk hieronder de beelden en het interview van Henri en Erwin. Nu maar hopen dat Erwin nog een lekker frietje kon pakken.

Meer van dit: