HomeWTF?!Overvaller met masker kopt frietje en hete frituurmand tijdens mislukte overval

Overvaller met masker kopt frietje en hete frituurmand tijdens mislukte overval

Een overval is altijd een heftige gebeurtenis voor de slachtoffers. Normaal gesproken gaat een overval altijd wel volgens het plan van de overvaller maar in dit geval liep dat even anders. De overvaller komt met een duivelsmasker Cafetaria de Gildehof ingelopen maar kwam daar niet heel lekker meer uit.

Adrenaline

De beelden liegen er niet om. De overvaller heeft een serieus keukenmes in zijn handen en bedreigd een meisje om vervolgens over de toonbank te klimmen. De jongens die aan het werk zijn, zijn daar niet van gecharmeerd. Ze pakken hem vast en duwen hem omver. Vervolgens knalt één van de jongens een vers gebakken frietje in zijn gezicht om hem vervolgens even met een knetter heet mandje te bewerken.

Youri, de jongen die hem met een frituurmandje vakkundig naar de grond helpt, geeft aan stijf van de adrenaline te staan. Dit kwam volgens hem doordat hij vooral het meisje wilde beschermen. Ook de andere jongen kijkt even met een mandje hoe het met de overvaller gaat.

Viraal

De beelden verschenen in de media en dat is letterlijk smullen geblazen. Ook PowNed heeft dat voorbij zien komen en heeft daar een heerlijk item van gemaakt. Dat item + de beelden van de overval kun je hieronder bekijken.

Het filmpje met de beelden gaat inmiddels knetter viraal. De reacties bevatten niets anders dan lof voor het personeel van Cafetaria de Gildehof. Wel wijzen veel mensen op de risico’s die ze liepen.

 

Meer van dit: