HomeShowgekkiesNicol Kremers trekt aandacht met nieuwe pikante foto's, maar krijgt veel kritiek

Nicol Kremers trekt aandacht met nieuwe pikante foto’s, maar krijgt veel kritiek

Nicol Kremers blijft de gemoederen flink bezighouden. Ze begon haar ‘carrière’ als de vriendin van Peter Gillis. Toen ze genoeg had van haar relatie met Petertje, besloot ze om een OnlyFans kanaal te starten.

Sinds ze haar account heeft aangemaakt, heeft ze flink wat succes op het platform. Ze verdient zelfs tienduizenden euro’s per maand en die welvaart is inmiddels ook wel terug te zien.

Nicolekke geniet van het leven

Nicol Kremers heeft inmiddels genoeg geld om elke avond een luxe maaltijd op tafel te kunnen zetten. Volgers haar volgers doet ze dit ook, want ze is inmiddels flink wat aangekomen. De slanke meid heeft inmiddels namelijk flink wat kilo’s aan haar lichaam hangen. Haar volgers vinden het daarom een goed idee dat ze binnenkort maar eens met Petertje gaat sporten.

De reacties op haar kilo’s zijn helemaal niet mals. Iemand reageert op haar foto: “Kan zo in de wei gaan staan.” Toch is niet iedereen negatief op haar nieuwe postuur. Er staan namelijk ook reacties zoals: “Hoe voller hoe beter” en “Lekker, extra veel vlees!!!”

Trauma’s weg eten

Het kan natuurlijk zijn dat Nicol een emotie-eter is. In verschillende interviews heeft ze namelijk aangegeven dat ze een immens trauma heeft overgehouden aan haar tijd met Petertje.

Hij schijnt haar namelijk geregeld gechanteerd en mishandeld te hebben. Het zou dus niet zo gek zijn als ze kilo’s aankomt, op het moment dat ze een emotie-eter zou zijn.

Toch vinden we dat Nicol nog steeds een prachtig lichaam heeft. Een beetje liefde naar elkaar mag ook weleens toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Meer van dit: