HomeWTF?!Lisa eet iedere dag kattenharen: 'Vers van de kat zijn ze het...

Lisa eet iedere dag kattenharen: ‘Vers van de kat zijn ze het lekkerst’

Lisa eet iedere dag kattenharen en haar zus maakt zich nu grote zorgen over haar. Sinds ze is begonnen met het eten van kattenharen, heeft ze al meer dan 3200 haarballetjes opgegeten. Haar zus is bang dat deze bizarre verslaving voor een hoop gezondheidsproblemen zorgt.

Lisa eet kattenharen

De 43-jarige Lisa woont in Detroit, Amerika en is verslaafd geraakt aan het eten van kattenharen. Ze vertelt dat ze het gewoon prettig en relaxed vind om op de haren te kauwen. Ze vergelijkt het kauwen kwa gevoel een beetje met een oneindig stukje suikerspin. Het enige wat ze vervelend vindt aan de kattenharen is dat ze soms vast komen te zitten tussen haar tanden. Daar heeft deze vrouw geen last van met haar vreemde eetgewoontes.

Eerst hield Lisa het nog geheim maar uiteindelijk besloot ze toch om het te vertellen aan haar zus. Die was geschokt door wat ze hoorde. Het bleek dat Lisa al ruim 15 jaar kattenharen aan het eten was. Het begon omdat ze graag een band wilde opbouwen met haar katten, maar liep uit de hand toen ze een nieuwe kitten kreeg. Ze kan op dit moment geen twee uur zonder het eten van kattenharen.

Kattenharen verzamelen

Je zou je kunnen afvragen hoe Lisa aan al die kattenharen komt, maar dat antwoord is heel simpel. Ze verzamelt de haartjes uit alle hoeken en gaten van haar woonkamer en frommelt ze dan samen in haarballetjes van ongeveer 3 centimeter. Hierbij let ze goed op of er wel alleen maar kattenharen in zitten want haren van mensen vindt ze maar niks.

Ze vindt het allerlekkerst als ze verse kattenharen heeft. Er is maar één manier om de meest verse kattenharen te krijgen en dat is door ze rechtstreeks van de kat af te likken. Dat doet ze dan ook regelmatig, onder het mom dat het de band tussen haar en haar kat versterkt. Ze geeft daarbij wel aan dat ze niet zo ver gaat als een andere kat dat zou doen: “Ik lik niet aan de poezenpoes en ook niet tussen de pootjes want die zitten in de kattenbak”. Check het hele item hieronder

Meer van dit: