HomeWTF?!Rebecca kan geen vent vinden die haar bij kan benen: "Wil elke...

Rebecca kan geen vent vinden die haar bij kan benen: “Wil elke dag 5x van bil”

De gemiddelde Nederlander is ongeveer vijf keer per maand aan het sporten tussen de lakens. De meeste zijn hier tevreden mee en willen ook niet vaker sporten. Dit komt door het drukke leven van de gemiddelde Nederlander.

Toch zijn er ook mensen op de wereld die het heel anders zien. Deze willen geen vijf keer per maand in bed sporten, maar minimaal vijf keer per dag.

Rebecca Barker

Rebecca Barker was onlangs te gast in een televisieshow. Dit komt door haar grote drang naar het wippen met haar partner. Er zijn zelfs tijden geweest waarin de dame vijf keer per dag aan het wippen was, maar ook dit was nog niet genoeg voor Rebecca. Ondanks haar grote drive, was dit niet altijd zo in het leven van Rebecca.

Het begon allemaal na de geboorte van haar derde kindje. Vanaf dat moment raakte Rebecca obsessief om zoveel mogelijk te sporten in bed.

Haar man vond het in het begin niet zo heel erg, maar toen zelfs vijf keer per dag niet meer voldoende bleek, begon hij zich toch zorgen te maken.

‘Ik ben verslaafd’

Ik heb een ongezonde relatie met wippen. “In het begin had ik helemaal niet door dat ik verslaafd was. Ik ging op dat moment door een depressie heen. Ik sloot mezelf af van de buitenwereld en ik kreeg obsessieve gedachten over het wippen”

Doordat Rebecca en haar man vanuit huis werken, was het geen probleem om zoveel te wippen. Toch zag haar man het na een tijdje niet meer zitten. Hij kon het niet meer aan om zo vaak te wippen met zijn vrouw. Ondanks dat het de droom is van veel mannen, kan het soms ook te ver gaan.

Meer van dit: