HomeGekkiesAnja doet recordpoging om met 100.000 naar bed te gaan, maar de...

Anja doet recordpoging om met 100.000 naar bed te gaan, maar de teller staat pas op 482

Veel mensen hebben de wens om in het Guinness Book of Records te staan. Ze bedenken daarom de gekste challenges, om kans te maken op een plekje in het boek. Doordat veel challenges al gedaan zijn, is het niet altijd gemakkelijk om een challenge te verbeteren. Daarom worden er ook een aantal bizarre challenges bedacht, die andere mensen niet eens willen overtreffen.. 

Ania wil met 100.000 mannen naar bed

Ania is een vrouw die graag in het Guinness Book of Records wil staan. Ze heeft daarom een bizarre challenge bedacht, die niemand waarschijnlijk ooit wil overtreffen. Ze wil namelijk met maar liefst 100.000 mannen naar bed! Op dit moment staat de teller pas op 482 mannen, ze heeft dus nog heel erg veel tijd nodig om haar droom waar te maken.

Ania Lisewska is een ex ontwerpster die elke man twintig minuten de tijd wil geven om met haar te wippen. Mochten de mannen in deze tijd nog niet klaar zijn met de daad, dan krijgen ze een beetje extra tijd. Toch heeft ze liever dat de mannen zich houden aan de twintig minuten. De wens van 100.000 mannen in bed kost namelijk maar liefst 33.000 uur.

Dit betekent dat ze drie jaar en acht maanden bezig zal zijn, aan één stuk! Hier zijn pauzes, slapen en eettijden niet in meegerekend.

Elk half uur een pielemuis in haar kruis

De missie om 100.000 mannen in bed te krijgen is natuurlijk niet alleen een aanslag op haar lichaam, maar ook op haar portemonnee. Vooral als ze heel de wereld over wil reizen voor haar missie, zal dit flink wat geld kosten.

“Het idee ontstond tijdens een avondje uit met vrienden. Ik geniet van plezier en intieme momenten, dus het leek me een interessante uitdaging. Mijn avontuur begon in Polen, en ik ben nu klaar om de rest van de wereld te veroveren met mijn wens.”

Op dit moment is Ania nog op zoek naar mannen die haar willen helpen bij het voltooien van deze missie. Ondanks dat veel mannen het leuk vinden om met een random vrouw te wippen, zijn ze niet graag nummer 95.000. We vragen ons dus af of ze echt genoeg mannen gaat vinden om deze missie te voltooien. Geïnteresseerde kunnen haar natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Meer van dit: