HomeHumorKapsalon valt niet lekker bij dit meisje: "Voor niks m'n poes geschoren"

Kapsalon valt niet lekker bij dit meisje: “Voor niks m’n poes geschoren”

Dat een flinke klapper van een kapsalon niet altijd even goed valt dat kan gebeuren, maar dat je dan voor niks je poes geschoren hebt is natuurlijk altijd wel balen. Dit meisje overkwam het ergste wat er die avond kon gebeuren.

Kapsalon

Een kapsalon is een gerecht van friet die afgedekt is met döner of shoarma en daarover gaat dan kaas en sla. Met een flinke dot knoflooksaus en sambal maak je het gerecht af. Het staat bekend als heerlijke voedingsbodem om de alcohol mee op te vangen. Geen wonder dat dit meisje dus een kapsalon zit te bikken op haar zaterdag avond.

Echter lijkt de kapsalon niet goed te vallen en dat zit haar flink dwars. Goede reden voor haar vriendin om het te filmen. Als we het meisje zien op kijken zegt ze meteen wat haar nou zo dwars zit. Doordat de kapsalon verkeerd valt zal er nog weinig wippen bij zitten voor haar. Ze heeft dus voor niks haar poes geschoren. Staat er mooi op!

Het filmpje schoot vanacht als een raket over de ‘voor jou’ pagina op Tiktok en zo hebben al 200.000 mensen gezien wat de plannen van het meisje waren… Én hoe die plannen in het water vielen 😉

@jonahhillsleftfoot Alledaagse studenten problemen #party #student #fyp #funny #xyzbca ♬ Party Rock Anthem – The Chipmunks & The Chipettes

Meer van dit: