HomeHumorLLDL Deelnemer laat sushi van zijn blote lichaam af eten

LLDL Deelnemer laat sushi van zijn blote lichaam af eten

Net wanneer je denkt dat je alles wel gezien hebt in het programma Lang Leve de Liefde, bewijst er weer een deelnemer dat het altijd nog gekker kan. Het was nu de beurt aan Deelnemer Iva om te laten zien wat hij in huis heeft en dat deed hij door een romantisch diner voor twee te organiseren.

Kans verprutst

Eerder deze week schreven we al over deze deelnemers waarbij het leeg alsof Iva direct zijn kansen verprutste. Dat kwam omdat Iva nogal snel liet zien hoe hij was. Hij begon Myléne kopjes te geven terwijl hij spinde als een kat. De ongemakkelijkheid droop eraf op dat moment.

Toch heeft Iva zo te zien iets goed gedaan in de tijd daarna. Om nogmaals te laten zien hoe hij kan zijn, heeft hij meteen een romantisch diner voorbereid voor Myléne. Via een pad van rozen en kaarsjes komt ze bij haar diner aan en tot haar grote verbazing ziet ze daar Iva met ontbloot bovenlijf en sushi op tafel liggen. Dat zal wel smullen worden!

Geweldige actie

Ze is blij verrast door de actie van Iva en hijzelf kan ook zijn lach niet inhouden. De hele situatie maakt het zo aandoenlijk. Lief als hij is scoort hij zijn kusje. Ook de kijkers en fans van het programma vinden de actie geweldig. Ze noemen Iva een leuke en lieve man met geweldige humor. Vooral zijn aanstekelijke lach zorgt voor veel positiviteit. Het lijkt er dus op dat Iva zijn eerste indruk compleet hersteld heeft.

Het fragment kon via facebook op veel reacties en views rekenen. Meer dan 100.000 mensen zien hoe Iva half bloot op tafel ligt. Veel vrouwen taggen hun man om er een voorbeeld aan te nemen en er zijn zelfs dames (en heren) die dit als hun ultiem diner zien. Zo zie je het maar, je kunt je reputatie door het programma niet alleen verpesten maar ook sterk verbeteren!

Meer van dit: