HomeWTF?!Kelly ruikt constant naar vis: "Dat is gewoon mijn lichaamsgeur"

Kelly ruikt constant naar vis: “Dat is gewoon mijn lichaamsgeur”

Je kent de verhalen wel van vrouwen die een onaangename lucht in hun broekje hebben. Waar je vroeger nog dacht dat deze dames veel bier zopen, weet je nu wel beter. Echte stank wil je natuurlijk het liefste vermijden en dat weet Kelly helaas maar al te goed.

Er zijn dus ook vrouwen zoals Kelly die niet alleen beneden zo ruiken, maar vanuit hun hele lichaam. Hun poriën stromen dan een soort van visolie.

Vrouw ruikt constant naar vis

Onlangs is een vrouw in een real life programma geweest die vertelt over haar bijzondere aandoening. Het gaat hierbij om Kelly Fidoe White, uit het Engelse Oldham. De dame lijdt al heel haar leven aan een ziekte genaamd fish-odour syndrome. Dit syndroom zorgt ervoor dat de dame heel de dag naar een viskraam ruikt.

Deze bijzondere ziekte komt door een stofwisselingsziekte. Door deze stofwisselingsziekte produceren de patiënten een sterke lichaamsgeur, die ruikt naar rotte vis, uien of uitwerpselen.

Kelly en haar vislucht

Kelly heeft een lichaamsgeur die sterk ruikt naar de lucht van uien en vis. Natuurlijk erg grappig voor ons, maar helaas een stuk minder grappig voor haar. Mensen denken namelijk dat Kelly nauwelijks de douche weet te vinden en dat ze last heeft van een slechte hygiëne.

Toch maakt het niet uit hoeveel Kelly in de douche stapt, de geur is niet weg te krijgen. Doordat omstanders niet weten dat ze aan de ziekte lijdt, wordt ze er vaak raar op aangekeken.

Natuurlijk is dit niet erg goed voor je zelfbeeld en zelfvertrouwen van Kelly. Ondanks dat het bekend is welke ziekte ze heeft, is er niets te doen aan de ziekte.

Meer van dit: