HomeTelevisieJohn ruikt enorm vieze geur in 'Help Mijn Man is Klusser' en...

John ruikt enorm vieze geur in ‘Help Mijn Man is Klusser’ en dan moet Michael iets bekennen

In Help Mijn Man is Klusser worden gezinnen geholpen die in de puinbende leven. Vaak is het de man die niet goed meer ziet wat hij nu precies aan het doen is in de verbouwing, waardoor het één en al ellende wordt. John Williams komt de boel dan meestal redden.

Schimmels

Als je lang in een verbouwing zit, kan het zijn dat er dingen gaan stinken. Schoonmaken is vaak niet de grootste zorg in een verbouwing en dat kan voor behoorlijk wat ellende zorgen.

Bij Michael thuis stinkt het hele huis. Niet perse omdat het vies is, maar omdat het helemaal vol met schimmel is getrokken. De ruimtes zijn vochtig en worden niet tot nauwelijks geventileerd. Het is dan ook de stank die meteen het meest opvalt in het ‘huis’ van Micheal.

Stank blijft hangen

Als John de eerste dag een rondje heeft gedaan en de grote lijnen heeft uitgestippeld, is het tijd voor actie. Er wordt meteen erg veel gedaan en hij komt de tweede dag dan ook met goede moed naar de woning. Eenmaal binnen ziet, of beter ruikt, hij dat het nog steeds niet heel lekker gaat.

In een korte bespreking kaart hij nog maar eens aan dat het zo enorm stinkt in het huis. Hij ruikt een vieze penetrante geur en vindt het zelfs erger dan toen er nog niets gedaan was.

Erger dan gister

John zegt: “Ik vind het nog erger dan gister ruiken. Het is écht heftig en het is echt penetrant. Ik weet niet hoe dat kan?” en kijkt wat in het rond of iemand het antwoord heeft.

Michael heeft dat antwoord, die moet namelijk iets bekennen. Michael heeft namelijk behoorlijk wat valse lucht laten ontsnappen. Die lucht zou zomaar eens de penetrante geur kunnen veroorzaken.

Kijkers liggen helemaal krom om het fragmentje. “Het is natuurlijk ook spannend voor zo’n man om al die mensen in zijn huis te hebben, maar om ze vervolgens weg te jagen met je geur is ook zo wat!”

Meer van dit: