HomeTelevisieKijkers 'Help, Mijn Man Is Klusser' woest op Fenneke: "Waarom doe je...

Kijkers ‘Help, Mijn Man Is Klusser’ woest op Fenneke: “Waarom doe je dat?!”

Dat niet iedereen de beste keuzes in het leven maakt is ons allemaal wel duidelijk geworden. Doordat deze keuzes vaak enkel betrekking hebben op hun eigen leven, kan het soms erg grappig zijn. Maar wat als er kinderen bij betrokken zijn? De kijkers van Help, Mijn Man Is Klusser raken er niet over uitgepraat.

Heftige tegenslagen

Help Mijn Man is Klusser presentator John Williams brengt een bezoekje aan Fenneke en Marc. Hun droomhuis is namelijk veranderd in een ware nachtmerrie.

Dat het op zo’n nachtmerrie is uitgelopen, heeft voornamelijk te maken met de enorme tegenslagen die het stel heeft gekregen, zowel medisch als financieel. Het begon allemaal toen Fenneke haar eerste echtgenoot overleed aan lymfeklierkanker. Ze vond opnieuw geluk bij Marc, maar ook hij kreeg helaas een vorm van kanker.

Een aantal operaties verder, kregen ze te maken met een aantal tegenvallers in hun woning. Fenneke vertelt: “Onze situatie werd steeds vervelender, vooral mentaal. Het is gewoon veel”. Ze gaat verder: “In het begin dat we hier aan het verbouwen waren, hebben we er nog over gegrapt: ‘We hadden RTL moeten bellen: kom onze verbouwing filmen.’ Er gingen zoveel dingen mis, het leek wel in scène gezet.”

150.000 euro schuld en sloopwoning

Dit heeft er allemaal voor gezorgd dat het stel financieel helemaal kapot is. Ze hebben geen geld meer voor nieuwe bouwmaterialen en klussers.

Geld lenen van familie en vrienden kan ook niet meer, want dit hebben ze al gedaan voor maar liefst 150.000 euro. Daarnaast hebben ze ook nog hun hypotheekschuld, maar leven ze is een regelrechte sloopwoning.

Erg sneu natuurlijk, maar nu blijkt Fenneke ook nog eens zwanger van hun tweede kindje. Hun eerste kindje moest al leven in deze puinzooi en slapen tussen papa en mama doordat er nergens een veilige slaapplaats is.

Nu komt er nog een baby bij en daar zijn de kijkers van Help, Mijn Man Is Klusser not amused over. Sommige hebben medelijden, maar anderen zijn juist boos op het stel.

Meer van dit: