HomeWTF?!De nieuwe eigenaar van dit huis heeft met verandering de buurt woest...

De nieuwe eigenaar van dit huis heeft met verandering de buurt woest gemaakt ‘Ik wil niet tuinieren’

De nieuwe eigenaar van dit huis heeft de hele buurt woest gemaakt. Het is vanzelfsprekend dat je als nieuwe eigenaar wat dingetjes wilt aanpassen naar je eigen smaak maar deze gozer heeft het wel heel bont gemaakt. Hij heeft namelijk het hele aanzicht veranderd.

Tuin in volle bloei

Het huis stond al een tijdje te koop voordat de nieuwe eigenaar het overnam. Er zat behoorlijk wat werk aan het huis maar een groot pluspunt was de prachtige tuin die iedere lente vol in bloei kwam. Althans, dat was voor veel mensen een pluspunt maar zo dacht de nieuwe eigenaar er niet over.

Hij had naast zijn drukke werk geen zin om zijn vrije tijd aan de tuin te besteden en besloot het één en ander te snoeien. Toen bleek dat er nog steeds veel onderhoud nodig was voor de tuin, pakte hij het rigoureuzer aan. Hij smeet alles plat en stortte zijn tuin vol met beton. Zo creëerde hij een onderhoudsarme tuin. Zelfs zo onderhoudsarm dat hij makkelijk in dit lijstje had kunnen staan.

Parkeerplaats

Hij maakte een grote parkeerplaats van zijn tuin en daar waren de buurtbewoners niet blij mee. Mensen zijn boos dat hij een stuk natuur vernietigd heeft maar zelf heeft hij daar niet echt een boodschap aan. Hij zegt dat er geen natuur vernietigd is en dat hij het recht heeft om te doen met zijn tuin wat hij maar wil.

Iemand uit de buurt plaatste het op twitter en dat ging vrij snel rond. Een hoop mensen zijn boos dat dit soort dingen steeds vaker gebeuren, maar andere nemen het juist voor de man op. Zij vinden het vooral goed dat de man zijn verantwoordelijkheid neemt. Zo zien ze liever dit dan een nalatig huis met een stuk grond waar alle planten overwoekerd zijn. Zie hieronder de foto’s van hoe het er nu uit ziet.

Meer van dit: