HomeWTF?!Dit huis dat op funda staat is te ranzig voor woorden

Dit huis dat op funda staat is te ranzig voor woorden

Sommige mensen hebben als hobby om de hele dag op funda te sporen naar pareltjes. Soms zijn de dingen die ze vinden zó opvallend dat ze uiteindelijk al snel viraal gaan. Eerder zagen we bijvoorbeeld dit huis met alleen maar dezelfde kleur muren en nu liepen we dit ranzige hol tegen het lijf.

Hobby

Of het nou je hobby of je werk is, op Funda speuren kan best leuk zijn. Je kunt inspiratie voor je eigen huis op doen en zien hoe andere mensen leven. Ook ben je altijd op de hoogte van alle marktprijzen en kun je er dus zelfs een slaatje uit slaan door huizen te kopen en te verkopen.

Toen dit huis op Funda verscheen was al gauw duidelijk dat de gewone man hier niet perse zou willen gaan wonen. Dit huis is perfect als investering om op te knappen en ook de makelaar wist dit eigenlijk wel. De prijs was namelijk niet vast en men kon gewoon bieden op het object.

Pleurisbende

Het huis is een complete pleurisbende en dan onderschat ik het nog. Dat niemand daar de moeite genomen heeft om even gauw op te ruimen of schoon te maken is een wonder want er zal vrijwel niemand geïnteresseerd zijn in een huis dat zo slecht onderhouden is. Benieuwd naar het huis? Check het dan zelf.

ranzig huis

Via: Showmag

Meer van dit