HomeActueelDit is het enige huis op Funda met een vraagprijs van minder...

Dit is het enige huis op Funda met een vraagprijs van minder dan €100.000,-

Tegenwoordig is het vinden van een betaalbaar koophuis een echte jacht geworden. Er zijn nauwelijks nog huizen te vinden onder de twee ton. Soms kun je nog weleens geluk hebben in Zuid-Limburg, Groningen of Zeeland, maar makkelijk is het niet. Als je op zoek bent naar een huis onder de ton, dan is het zoeken naar een speld in een hooiberg, of toch niet?

Huis in Terneuzen

In de Zeeuwse plaats Terneuzen staat momenteel een huis te kopen met een vraagprijs van minder dan 100.000 euro. Een echt unicum in de oververhitte woningmarkt waar Nederland zich momenteel in begeeft. Het is dan ook niet zo gek dat de woningzoekers massaal in de rij staan om een bezichtiging te mogen doen in de woning.

Het huis staat gevestigd in de prachtige oude binnenstad van Terneuzen. De woning is volgens de makelaar gebouwd in eerste jaren van de twintigste eeuw, waardoor je nog veel karakteristieke eigenschappen terugvindt in de woning. De woonkamer heeft bijvoorbeeld maar liefst twee rookkanalen, die vroeger gebruikt werd als luchtafvoer voor de gaskachels.

Bizar betaalbare vraagprijs

De woning heeft een grootte van 85 vierkante meter en tikt net de 80.000, – niet aan. Nu moet je niet verwachten dat de woning voor deze prijs instap klaar is. Vanzelfsprekend moet er veel gebeuren aan de woning. De woning dient van boven tot beneden geheel gerenoveerd te worden. De woning zit vol vochtplekken en schimmelplekken en alles is oud en vies.

Niet alleen het vocht is een probleem, maar het huis beschikt ook over enkelglas en een zeer karige keuken zonder inbouwinstallaties.

Ondanks dat de woning geen luxe kent, heeft het wel vier zonnepanelen op het dak liggen. Helaas heeft de woning geen centrale verwarming of een werkende warmwaterinstallatie, dus onbeperkt zit er niet in.

Je zou denken dat je voor dit geld al heel blij mag zijn met puur de woning, maar de grote verrassing is dat deze woning zélfs over een tuin beschikt. Hoewel ieniemienie, kun je toch in je eigen tuintje luchtjes scheppen.

Toch heeft de woning enorm veel potentie voor de woningzoekers. Met een prijs van onder de 80.000 euro hou je natuurlijk voldoende geld over om van dit huis een echte droomwoning te maken.

Afbeelding: Funda – Reham Makelaars
Afbeelding: Funda – Reham Makelaars
Afbeelding: Funda – Reham Makelaars

Als je meer van het huis wilt zien, zoals bijvoorbeeld de bovenverdieping of de tuin, dan verwijs ik je naar Funda. Daar staan nog veel meer foto’s en wat gedetailleerdere info.

Meer van dit: