HomeHumorDeze LLDL deelnemers laten hun scheetjes hardop waaien

Deze LLDL deelnemers laten hun scheetjes hardop waaien

In het programma Lang Leve de Liefde moeten vreemde mensen minimaal 24 uur met elkaar opgescheept zitten. In die 24 uur kan het natuurlijk voorkomen dat er wat scheetjes opborrelen. Gaan ze die laten of houden ze alles netjes in? Daar kun je maar beter gelijk over praten.

Scheetjes laten

Scheetjes zijn kleine gaswolkjes die uit ons achterwerk ontsnappen en een geurige boodschap achterlaten. Vaak ontsnappen ze met zo’n kracht dat ze onze bips laten klinken als een kleine trompet. Iedereen laat scheetjes maar toch is zo’n stinkende trompet iets waar mensen zich voor schamen.

Scheetjes hebben ook een belangrijke functie. Ze helpen ons lichaam namelijk om van overtollige lucht en gassen af te komen. Hou je ze in? Dan kan dat buikpijn opleveren en uiteindelijk komen ze dan via je mond naar buiten. Alle reden om ze dus maar gewoon te laten waaien wanneer je ze op voelt borrelen.

Inhouden

Toch zijn er genoeg redenen om een scheetje in te houden. Zeker wanneer je met iemand aan het daten bent, wil je diegene niet ongemakkelijk maken. Als jij ineens zon vieze puffer de wereld in slingert, gaat jouw date daar toch echt iets van vinden. Best een goed idee om dus maar gewoon te vragen wat diegene daar dan van vindt.

Gelukkig voor beide deelnemers denken ze er hetzelfde over, lekker laten waaien! Kijkers lachen erom en vinden dat de twee groot gelijk hebben. Er zijn mensen in de reacties die zelfs meer dan een jaar gewacht hebben om een scheetje te laten bij hun lover. Terwijl er ook mensen zijn die nog net niet trompettend binnen komen lopen.

Meer van dit: