HomeTelevisieGroep vriendinnen 'voor duizenden euro's opgelicht' door Joy uit B&B Vol Liefde

Groep vriendinnen ‘voor duizenden euro’s opgelicht’ door Joy uit B&B Vol Liefde

Denk je een fijne vakantie te boeken bij een leuke gozer in zijn bed and breakfast, valt het zodanig tegen dat je een ware horrorvakantie beleeft. Het overkwam een groep vriendinnen, toen ze een vakantie boekte op Mount Joy. Dat viel ze zó erg tegen dat ze er nu maar de media over opzoeken.

Mount Joy

Mount Joy is in een paar weken ongelofelijk bekend geworden in Nederland. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het programma B&B Vol Liefde, waar dagelijks meer dan een miljoen mensen naar kijken. Mount Joy ligt ergens op een berg in het Spaanse Malaga, en is dus best wel aantrekkelijk voor een fijne vakantie.

Op televisie lijkt het alsof het allemaal in orde is, maar in het echt blijkt het een beetje anders te liggen. Althans… Dat is wat een vriendinnengroep claimt. Deze 11 vriendinnen betaalden €3538,- om 6 nachten in het luxe landhuis Las Golondrinas te verblijven. Dat viel ze echter behoorlijk tegen. “Het zwembad zat vol schimmel, Er waren kapotte ligbedden, de gootstenen in de keuken waren verstopt”, vertelden de meiden. Ook Joy was van mening dat het niet kon, en beloofde ze een deel van het geld terug te betalen.

Slechte recensie voor Mount Joy

Joy zou €3000,- terugbetalen en liet dat via zijn zakenpartner Mario lopen. De vriendinnen vonden dat prima en besloten om een andere villa in het stadje te boeken. Toen de meiden terugkwamen van vakantie, hadden ze echter nog geen geld gehad. Sterker nog, ze ontvingen een bericht van Mario waarin hij zei dat hij geen geld meer gaat betalen, omdat ze een slechte recensie hadden geschreven op Google. Daarnaast zei Mario ook dat ze zélf het zwembad vervuild hebben.

Joy reageert op het hele verhaal door het volgende te zeggen: “Laat ik vooropstellen dat ik bij een eventueel geschil altijd zal proberen om met een klant uit te komen. Er lag vuil in het zwembad door een storm. Het was zeer zeker niet beschimmeld en was een halfuur na vertrek weer schoon, maar omdat de dames graag weg wilden heb ik ze voorgesteld dat ze hun geld terug konden krijgen, minus de servicekosten van 500 euro van TripAdvisor. (De hele verklaring is langer, en is hier te lezen)“. 

Wat is waar

Uiteindelijk blijft zo’n verhaal altijd een welles-nietes spelletje. De foto’s spreken in ieder geval boekdelen maar de reactie van Joy (en Mario) klinkt ook plausibel. De foto’s staan hieronder. Onderaan dit artikel staat de bron, daar kun je het hele verhaal uitgebreider lezen als je daarop zit te wachten.

B&B Vol Liefde

Bron: Showbizznetwork

Meer van dit