HomeWTF?!Gracie (26) heeft te dikke bips voor vliegtuigstoel en is daar nu...

Gracie (26) heeft te dikke bips voor vliegtuigstoel en is daar nu boos over

De meeste mannen smullen van een mooi achterwerk. Toch is dit voor de dames niet altijd ideaal. Ze hebben dan wel een stuk meer bekijks, maar op praktisch gebied hebben ze het niet altijd even gemakkelijk. Gracie Bon uit Panama heeft onlangs zelf ervaren hoe lastig het is om met een flink achterwerk door het leven te gaan. 

Billen passen niet

Gracie Bon is geen onbekende dame in de wereld van influencers. Op Instagram heeft ze ruim 4 en een half miljoen volgers. Deze volgers zijn er natuurlijk niet gekomen door haar persoonlijkheid of talent, maar door haar flinke derrière.

Toch klaagt ze op hetzelfde platform ook over een luchtvaartmaatschappij, die geen rekening houdt met haar enorme bips. Gracie besloot namelijk om een eersteklas vlucht te boeken. Ze merkte al snel op dat de stoeltjes toch niet helemaal gemaakt waren voor haar enorme billen.

‘Ik kan er niets aan doen dat ik dikke billen heb’

Erg comfortabel zat ze door haar enorme bips niet, waardoor ze besloot om direct een petitie te starten. Ze wil dat alle vliegtuigmaatschappijen zorgen voor grote zitstoelen zodat ‘big girls’ zoals zij ook comfy kunnen vliegen. Die petitie start ze door een Instagram videootje te plaatsen.

Aan het einde van haar Instagram video zegt Gracie: “Ik kan er niets aan doen dat ik dikke billen heb”. Daar zijn haar volgers het absoluut niet mee eens.

De volgers zijn er namelijk van overtuigd dat Gracie haar billen niet zomaar heeft, maar dat ze deze zelf heeft laten vergroten. Uiteindelijk blijkt dat ze haar billen niet één keer heeft laten vergroten, maar zelfs meerdere keren.

Haar volgers vinden daarom ook vooral dat Gracie niet moet zeuren. Ze vinden dat ze in plaats van zeuren, beter twee stoelen kan boeken. Op deze manier kan ze de leuningen omhoog doen, waardoor ze comfortabel kan zitten.

Bekijk haar Instagram petitie hieronder. We hebben gelijk wat meer plaatjes toegevoegd zodat je zelf kunt kijken of het zo’n enorme bips is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GRACIE BON (@graciebon)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GRACIE BON (@graciebon)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GRACIE BON (@graciebon)

Meer van dit: