HomeHumorGozer in het gele jasje wil iemand schoppen maar eindigt zelf met...

Gozer in het gele jasje wil iemand schoppen maar eindigt zelf met pijn

In het kader heerlijke filmpjes op het internet, staat het onderwerp instant karma vrij hoog. We komen regelmatig filmpjes tegen die we op dit mooie platform graag met jullie delen. Ook nu weer liepen we tegen een filmpje aan wat een prachtig voorbeeld van instant karma is

Karma

Karma is een beetje als een boemerang. Je weet wel, wat je erin gooit, komt hetzelfde terug naar jou. Het is een soort van universele wet dat als je goede dingen doet, goede dingen zullen gebeuren en als je slechte dingen doet, slechte dingen terugkomen.

Het gaat niet alleen om acties, maar ook om intenties en energie die je uitstraalt. Dus als je positieve vibes verspreidt, zul je positiviteit aantrekken en als je negativiteit verspreidt, zul je negativiteit aantrekken. Veel mensen geloven in karma en het is dan ook heerlijk om te zien als karma meteen om de hoek staat.

Situatie

In deze situatie zien we wat lijkt op een ‘meer vs 1’ gevecht. We zijn van mening dat het prima is als iets uitgevochten wordt maar doe dat dan gewoon netjes met zijn tweeën. Als de jongen niet oplet denkt de gozer in het gele jasje dat hij hem wel een karate trap kan verkopen.

Dat loopt helaas voor hem en gelukkig voor ons niet helemaal goed af. Hij mist namelijk, en wordt geraakt door instant karma. Hij lijkt daar direct goed van onder de indruk te zijn. Het sust ook meteen de hele situatie. Die zal de aankomende nacht een paar keer wakker gemaakt moeten worden.

Meer van dit: