HomeWTF?!Puber deelt klap uit aan zijn juffrouw, maar zijn klasgenootje komt even...

Puber deelt klap uit aan zijn juffrouw, maar zijn klasgenootje komt even voor haar op

Het komt best regelmatig voor dat er een ruzietje ontstaat in een klas. Zeker in groepen vol opgefokte pubers, kan de sfeer wel eens explosief zijn. De juffrouw is dan vaak degene die zo’n opstootje moet sussen.

In groep twee van de basisschool gaat dat nog makkelijk, maar zodra ze beginnen te puberen, worden ze ook sterker. De juf sprong tussenbeide en moest dat bekopen met een flinke tik.

Ruzie oplossen

Een ruzie kun je op meerdere manieren oplossen, maar als het met de mond niet gaat, wordt er toch vaak gekozen voor een handgemeen. Zon opstootje gaat meestal hand in hand met rondvliegende armen en benen. Als je jezelf erin mengt dan kan het zomaar zijn dat je eindigt als bijkomende schade.

Zo ook de juffrouw in het filmpje eronder. Lief als ze is, probeert ze de twee kemphaantjes uit elkaar te halen. De pipo in het rood had dat alleen niet door en besloot de juf ook een flinke pompert te verkopen.

Boontje komt om zijn loontje

Wanneer een klasgenootje ziet dat het jochie de juf had geslagen, bedenkt hij zich geen moment om het voor haar op te nemen. Hij loopt er naartoe en maait in één keer het hittepetitje tegen de vlakte.

Als hij daarna ziet dat de andere ruziemaker er nog op door gaat, besluit hij die ook even duidelijk te maken dat hij moet kappen.

Al met al is dat ventje toch de held van de klas. Het is nu maar te hopen dat het hem geen straf oplevert, want soms hoort boontje gewoon nog om zijn loontje te mogen komen.

 

https://x.com/streetfighthard/status/1795862670626926925

Meer van dit: