HomeWTF?!Gasten vallen moeder lastig maar haar zoon pikt dat niet en leert...

Gasten vallen moeder lastig maar haar zoon pikt dat niet en leert ze een lesje

Zo nu en dan komen we filmpjes tegen waar we alleen maar van kunnen genieten. Vaak zijn dat filmpjes waarbij karma het onderwerp is. Dit keer gaat het om een filmpje waarbij een vrouw aan de voordeur wordt lastig gevallen door een vervelende gozer die niet weg wilde gaan.

Aan de deur

Wanneer de deurbel gaat, doet een vrouw open en komt daar een twee gasten tegen. Wat er precies gezegd wordt is niet duidelijk maar het is wel duidelijk dat één gozer niet weg wil gaan. Met zijn voet tussen de deur, komt de vrouw niet van hem af. Toevallig komt dan haar zoon langs rijden, die het ziet gebeuren.

Het wordt nog geprobeerd te sussen maar de zoon is in alle staten. Hij loopt door het hekje en als de vervelende gast dan afdruipt, krijgt hij meteen een poffer op zijn gezicht. Dat was zo’n mooie poffer dat die gast gelijk de straatstenen van dichterbij gaat bekijken. De commotie trok ook haar andere zoon, die de oprit netjes opruimde.

Netjes

Hoewel geweld natuurlijk nooit de oplossing is, is het natuurlijk wel een nette situatie. Hoe vaak zien we wel niet dat mensen te ver gaan in hun agressie. Dit keer niet, de ene zoon poft hem neer en de andere zoon ruimt hem netjes op.

De partner in crime probeert het nog te sussen maar krijgt ook een tikje in zijn gezicht. Uiteindelijk druipen de twee samen lekker af naar waar ze vandaan komen. Die zullen hun lesje wel geleerd hebben voor het volgende huis waar ze aan gaan bellen. Check deze link voor de video.

Meer van dit