HomeWTF?!Dame kan geen vriendje vinden omdat ze te mooi is, zegt ze...

Dame kan geen vriendje vinden omdat ze te mooi is, zegt ze zelf

Hope Schwing is een bekende online persoonlijkheid uit Los Angeles die onlangs veel aandacht kreeg met een video waarin ze beweerde dat ze “te mooi” is om een vriendje te krijgen. Ze zegt dat mannen bang zijn om haar uit te vragen omdat ze er zo goed uitziet.

Video

De video werd al snel viral en kreeg meer dan 3,7 miljoen views en 474.000 likes. In de video ziet Schwing er verdrietig uit terwijl de tekst op het scherm zegt dat het moeilijk is om zo knap te zijn dat mannen geïntimideerd worden en je niet durven uit te vragen.

Hoewel Schwing later zei dat het een grapje was, vonden sommige mensen het herkenbaar. Ze zeggen dat het moeilijk is om heel aantrekkelijk te zijn en toch single te blijven omdat mannen te bang zijn om je uit te vragen. Ze kreeg door haar video ook ontzettend veel media aandacht. Daar kon ze zelf trouwens hard om lachen.

Grapje

Schwing heeft nog nooit een serieuze relatie gehad en noemt zichzelf “chronisch single”. Ze is tevreden met haar leven en hoeft niet per se een relatie te hebben. Hoewel sommige mensen de video van Schwing grappig vonden, vonden anderen het oppervlakkig en ondiep. Je hebt altijd mensen die zich ergens aan irriteren.

Schwing laat na de video in andere content zien dat vrouwen vaak onder druk worden gezet om er aantrekkelijk uit te zien en dat dit invloed kan hebben op hun relaties. Het is belangrijk om jezelf te accepteren en van jezelf te houden, ongeacht hoe je eruitziet of wat je relatiestatus is. Benieuwd hoe ze eruit ziet? Check het hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hope Schwing (@hope.schwing)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hope Schwing (@hope.schwing)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hope Schwing (@hope.schwing)