HomeWTF?!Sophia's borst is geknapt en ze laat effe zien hoe dat er...

Sophia’s borst is geknapt en ze laat effe zien hoe dat er uit ziet

Sommige dames zijn niet heel blij met hoe ze eruit zien. Gelukkig kunnen ze daar tegenwoordig heel erg veel aan doen. Rimpeltjes zijn weg te werken, lipjes zijn op te spuiten en borsten zijn zo groot te maken als je zelf wilt. Sophia wilde dat ook, en had ze aardig strak laten zetten.

Lichaam verbouwen

Heel veel mensen kiezen ervoor om iets aan hun lichaam te laten doen. Vaak is dat kleinschalig zoals het opvullen van wat kraaienoogjes of het bleken van de tanden, maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk.

We schreven wel eens over de Bredaase Daniëlle, die haar complete lichaam heeft aan laten passen, maar ook wel eens over mensen bij wie het mis ging. Zo staat er een stuk op deze website over een dame die blind werd door de oogtattoos en een stuk over een gozer die zijn tanden had laten verkloten. Als je die stukjes wilt lezen, moet je eens op deze pagina kijken.

Strak gezet

Sophia wilde ook graag wat aan haarzelf laten doen, en besloot voor een paar grotere borsten te gaan. Ze liet ze groter maken en al snel volgde ook haar lippen. Ze begon al snel aan die formaten te wennen en besloot nog wat groter te gaan. Na nog een paar keer had de dokter haar moeten vertellen dat het niet groter kon, en dat bleek al gauw.

Haar borsten stonden zo strak, dat het linker exemplaar knapte toen ze onder de douche stond. Daar schrok ze natuurlijk enorm van.

Toen ze wat van de schrik bekomen was, bleek haar borst volledig leeg te lopen. In plaats van er wat aan te doen, besloot ze om gauw haar camera te pakken en het hele gebeuren te filmen.

Ze duwt er op haar gemak wat pus uit, en gaat verder met haar verhaal. Ze vertelt dat haar borst weer gefikst gaat worden, en dat ze weer een hele hoop plannen heeft.

Sophia is namelijk natuurster. Samen met haar vent maakt ze video’s voor een bekend platform. Ze heeft de borsten (en de aandacht) dus hard nodig om de kost te verdienen.

De beelden

Ik weet dat je nu graag de beelden wilt zien, maar ik moet je verzekeren dat het écht heel ranzig is. Het is zelfs zo ranzig dat we de beelden ook niet op deze pagina kunnen laten zien.

Wat we natuurlijk wel kunnen is een andere pagina maken om de beelden op te zetten. Als je daar wilt komen moet je even op deze link, of op het plaatje hieronder drukken. Maar nogmaals… het is écht heel ranzig haha.

Meer van dit: