HomeShowgekkiesNu maakt óók Katja Schuurman een pikante carrière switch: 'Mensen willen het...

Nu maakt óók Katja Schuurman een pikante carrière switch: ‘Mensen willen het zien’

Katja Schuurman is een vrouw met een bijzondere carrière. Niemand weet wat ze nu eigenlijk doet in het leven. Ze begon natuurlijk als actrice in GTST en daarna was ze een vaste host bij BNN.

Voor de rest is het eigenlijk maar een beetje gissen wat Katja doet. De laatste tijd is ze namelijk vooral in het nieuws door de schandalen van haar ex.

Het leven van Katja

Katja is dus eigenlijk helemaal niet veel meer in het nieuws of op televisie te zien. Ze heeft wel een Instagram-pagina waar ze bijna een half miljoen volgers heeft. Met hier en daar een samenwerking kan ze natuurlijk lekker ruim leven. Het is dan ook niet zo gek dat we niet zoveel meer van Katja zien.

Toch heeft Katja de laatste jaren blijkbaar niet stilgezeten. Op haar Instagram is namelijk te zien dat ze met van alles bezig is. Van boeken schrijven tot aan het ontwerpen van schoenen. Nu heeft Katja een nieuwe business gevonden waarmee ze Nederland wil veroveren.

Eigen lingerielijn van Katja Schuurman

Op Instagram plaatst Katja een story waarin ze een leuk nieuwtje meedeelt: “Wij zijn met iets héél leuks bezig”. Ze vervolgt: “Samen met Elise ontwerp ik op dit moment een gezamenlijke lingerielijn!”

Blijkbaar zijn de twee al een tijdje bezig, want de lancering van de lingerielijn is volgende maand al. Wat voor soort lingerie het wordt is nog even afwachten, maar Katja kennende kan het niet anders dan dat het een tikkeltje op de grens is

Voor degene die graag alvast een klein voorproefje willen, hebben we wat mooie plaatjes van Katja onder elkaar gezet. Draait de boel alvast warm, hè!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Meer van dit: