HomeShowgekkiesKatja Schuurman naakt op Instagram want ze is de regeltjes van META...

Katja Schuurman naakt op Instagram want ze is de regeltjes van META beu

Katja Schuurman is altijd lekker recalcitrant als het gaat om de regeltjes. Het liefst wil ze gewoon lekker haarzelf doen en dat heeft haar erg ver gebracht. Momenteel is ze vooral bezig met het ruzie maken met Mark. Wie? De baas van META, waar Instagram en Facebook onder vallen.

Richtlijnen op social media

Op social media gelden behoorlijk wat richtlijnen. Je kunt niet zomaar alles wat je wil online zetten, en dat is maar goed ook.

Mensen met slechte intenties maken vaak misbruik van platformen. Met name 18+ dingen zijn op heel veel sites en platformen niet welkom. Automatische systemen pikken het dan ook in no-time op als je als vrouw zijnde een ontbloot tietje online zet. Als man zijnde mag het dan weer wel en daar is Katja woest over.

Mannen en vrouwentepeltjes

We schreven al eerder een flink stuk op één van onze andere titels over mannen en vrouwentepeltjes op social media. Als man zijnde is het namelijk allemaal geen enkel probleem en voor vrouwen wordt het helaas niet toegestaan. Waarom dat zo is mag Joost… of uhh, Mark weten.

Katja zoekt nog al eens de randjes van de regels op en zo ook op Instagram. Tot haar grote verbazing werd een foto van haar verwijderd, waar eigenlijk niets op te zien was. Dat schoot bij haar in het verkeerde keelgat.

Ze spreekt Instagram in haar story aan en vraagt wat er mis is met een paar tieten. Ze plaatste daarna de foto van mannentieten om te zien of dat allemaal geen probleem was.

Ook besloot ze er een foto van haar eigen tieten bij te zetten, maar die werd natuurlijk weer in no-time verwijderd. Gelukkig voor jullie waren wij er als de kippen bij om te kijken of er screenshots rondslingerde.

Hieronder zie je dat Katja woest is over de verwijderde foto. Daaronder vind je de foto waarvoor je waarschijnlijk op dit artikel geklikt hebt ;-).

Het 18+ fotootje mogen we hier helaas niet delen. Hier zitten we natuurlijk aan dezelfde domme restricties als op de meeste andere platformen. Maar dat wij het niet mogen, wil niet zeggen dat niemand het doet. Als je hier klikt, kom je bij het fotootje uit!

Meer van dit