HomeShowgekkiesKatja Schuurman laat haar tweeling zien omdat ze meer volgers wilt

Katja Schuurman laat haar tweeling zien omdat ze meer volgers wilt

Katja Schuurman laat haar tweeling zien omdat ze meer volgers wilt. Althans, dat is wat ze met dit zelfbenoemde sociale experiment wilt bereiken. Ze vind namelijk dat haar aantal al wel een tijdje stil staat. Zou het helpen?

Katja Schuurman volgers

Katja Schuurman heeft op dit moment meer dan 467.000 volgers maar ze vind het blijkbaar nog niet genoeg. Om wat meer volgers te krijgen besluit ze een foto zonder kleding te plaatsen. Toch iets wat menig oogjes willen zien. De reacties waaien zoals gewoonlijk alle kanten uit. Zo is het Nicolette Kluijver die het graag wilt weten als het werkt, en heb je mensen als Petra die reacties plaatsen als:

“Flauw hoor. Dus wel met je borsten rondzwaaien als sociaal experiment om meer volgers te krijgen, maar als iemand hier kritiek op heeft wordt de reactie verwijderd. Dit bevestigt precies het punt wat ik wilde maken. Welk voorbeeld stel je voor je eigen kinderen? Als je meer aandacht wilt, dan trek je gewoon je kleren uit, net als mama! Succes, Katja.” Je moet er de tijd maar voor hebben.

Het resultaat

Of het echt lukt valt nog te zien. Ze heeft in ieder geval rete veel likes in verhouding tot haar andere posts. Inmiddels hebben 28.000 mensen de foto namelijk geliked. Hoeveel volgers dat oplevert? Geen idee, vast wel een paar. Aandacht heeft ze in ieder geval weer binnen. Benieuwd naar de foto? Check het dan samen met wat andere mooie plaatjes hieronder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Meer van dit: