HomeShowgekkiesFoto's: Nicolette Kluijver uit de kleren voor bekend blad

Foto’s: Nicolette Kluijver uit de kleren voor bekend blad

Nicolette Kluijver is uit de kleren gegaan voor een bekend blad. Eerder nog werd door een foto van haarzelf gespeculeerd over een shoot in de playboy maar het bleek een ander blad waar ze een shoot voor ging doen. Voor Vrouw gaat ze uit de kleren en dat zijn hele fijne foto’s geworden.

Nicolette Kluijver uit de kleren

Nicolette Kluijver is een prachtige dame die niet heel preuts is. Zo liet ze bijvoorbeeld al eens haar borsten aan een rondvaartboot zien in het programma try before you die en stond ze onder de douche met een compleet voetbalelftal.

Het is niet gek dat veel mannen dol op Nicolette zijn en dat weet ze maar al te goed. Ze laat regelmatig foto’s van haarzelf maken die net wat verder gaan dan de gemiddelde bikinifoto. Toen ze van de week een foto in lingerie deelde met daarbij een playboy in haar hand, hoopte veel mensen dat ze opnieuw haar verschijning in het populaire blad zou maken. Net zoals de blootfoto’s van Nicolleke zou deze Nicol ook veel aandacht voor het blad genereren.

Toch in een blad

De Playboy bleek het helaas niet te zijn maar Nicolette Kluijver had wel een andere spannende shoot gepland staan. Samen met vrouwenblad ‘Vrouw’ laat ze zichzelf op de gevoelige plaat schieten. De onderstaande foto met de Playboy was dus ook voor dit blad gemaakt. De rest van de plaatjes kwamen nu pas online dus die hebben we er ook meteen voor je bijgezet.

Meer van dit: