HomeWTF?!Volgers zien iets vreemds aan blootfoto van Nicol Kremers: 'Wat is daar...

Volgers zien iets vreemds aan blootfoto van Nicol Kremers: ‘Wat is daar gebeurd!?’

Volgers zien iets vreemds aan blootfoto van Nicol Kremers. Als je een beetje op social media zit dan is het je vast niet ontgaan om wat voor foto dat gaat. Nicol Kremers is namelijk gestrikt door het blad Playboy om op de cover te verschijnen. Op deze website kun je het hele stuk lezen.

Blootfoto van Nicol Kremers

Nicol Kremers is natuurlijk bekend geworden van het programma Massa is Kassa. Hierin verscheen ze als het vriendinnetje van Peter Gillis maar helaas liep die relatie al gauw op de klippen. De twee gingen non-stop vreemd op elkaar en als we Nicol mogen geloven is Peter ook niet per se het liefste mannetje dat er is.

Nicol heeft altijd goed met Peter mee kunnen profiteren maar nu moest ze ineens haar eigen boontjes doppen. Ze besloot om blootfoto’s van zichzelf te verkopen via een populair blootfotoplatform. Dat gaat haar vrij aardig af, waardoor ze zichzelf best wel relevant weet te houden. Dat was ook Playboy opgevallen, die haar toen gevraagd hebben voor een uitgebreide covershoot.

Uitgebreide shoot

Dat het populaire mannenblad Nicol heeft gevraagd was voor sommige best een verrassing. Toch is het wel logisch te noemen want ze lieten weten dat het goed werkt om ex-vriendinnen van bekende Nederlanders op de foto te zetten. Men kan ‘genieten’ van 8 pagina’s aan foto’s van het evakostuum van Nicol.

De verwachting is dat het blad goed gaat verkopen. Zo moet je op haar platform ruim 50 euro betalen voor 8 foto’s en nu is dat maar 8 euro. Toch zien veel mensen iets heel vreemds aan de foto’s van Nicol. Is er nou heel veel aan het gezicht gefotoshopt of is het gewoon een heel ongelukkige hoek van het gezicht van Nicol. Om bepaalde redenen kunnen we de foto hier niet plaatsen maar je kunt de foto wel in volle glorie zien bij onze collega’s van Panorama. Ook de heren van Vandaag Inside hadden er wel een mening over.

 

Meer van dit