HomeHumorTerug naar toen: Katja vs Bridget in het water bij Sterrenslag

Terug naar toen: Katja vs Bridget in het water bij Sterrenslag

Er zijn een aantal programma’s in ons leven geweest die we nog als de dag van gister kunnen herinneren. Één van die programma’s is overduidelijk Katja Schuurman vs Bridget Maasland. Het programma leverde in het verleden iconische fragmenten op zoals deze.

AVRO Sterrenslag

AVRO Sterrenslag was een amusementsprogramma dat ze vanaf 1977 tot 1998 uitzonden. In het programma moesten bekende Nederlanders allerlei opdrachten uitvoeren en tegen elkaar strijden. In 2004 vond BNN het tijd om 4 afleveringen te maken met Katja Schuurman én Bridget Maasland. De beide dames stonden destijds nog vol in bloei en mede om die reden was het een flink kijkcijfer kanon.

In het fragment dat we tegenkwamen, is te zien hoe Katja en Bridget even stoeien om vervolgens een stormbaan te lopen tegen elkaar. Omdat het met een stoeipartij begint, moet Katja Schuurman al enigszins gehavend aan de wedstrijd beginnen. Met een nat topje hemdje en een bloedlip gaat ze aan de gang. Prachtige televisie!

Zeesterren

Of we ooit weer gaan kunnen genieten van het programma is maar de vraag. In 2016 kwam RTL4 namelijk met een soortgelijk concept dat toen Zeesterren genoemd werd. Dit programma met Gerard Joling en Jamai Loman als captains trok echter niet zo veel kijkers dus het was ook zo weer van de buis.

Meer van dit: