HomeWTF?!De bikinifoto van deze dame gaat viraal vanwege één klein detail

De bikinifoto van deze dame gaat viraal vanwege één klein detail

Een bikinifoto van een dame gaat op dit moment de hele wereld over. De foto gaat viraal en dat heeft met een klein detail te maken. Zelf was ze zich er niet bewust van toen ze de foto op haar Instagram plaatste maar ze is blij dat het haar gebeurd is.

Afvalrace

De vrouw in kwestie is de Amerikaanse Jordaan Spark. Ze plaatste een foto van haar en haar man in het zwembad en die werd al gauw duizenden keren geliked. Ook mediapagina’s en nieuwszenders pikte het op en besloten een stuk aan de foto te wijden.

De foto zelf is niet heel bijzonder. Het enige dat opvallend is, is dat ze wat overtollig vel op haar buik heeft hangen. Ze is namelijk volledig dankzij sport ongeveer 70 kilo afgevallen. Ze postte de foto op haar Instagram pagina omdat dit het moment was dat haar partner haar voor de allereerste keer optilde. Voor haar was dat heel bijzonder want ze was al die jaren nooit meer opgetild.

De foto

Onderaan dit artikel is de foto te zien waar het allemaal om gaat. De dame zet zich inmiddels in om een haar boodschap over de wereld te brengen. Ze vindt het belangrijk dat je moet zijn wie je bent maar dat er wel grenzen aan zitten. Zo laat ze weten hoe ze zo veel is afgevallen en probeert ze anderen te inspireren om hetzelfde te doen.