HomeHumorPeter en Eline delen hun verlovingsfoto maar vergeten klein 'hitsig' detail

Peter en Eline delen hun verlovingsfoto maar vergeten klein ‘hitsig’ detail

Peter en Eline delen hun verlovingsfoto maar vergeten klein detail waar ze zich achteraf wel voor schaamde. Ze waren natuurlijk hartstikke trots om het nieuws met hun vrienden en familie te delen maar hadden iets beter moeten nadenken wat voor foto ze daarvoor zouden gebruiken.

Peter en Eline delen hun verlovingsfoto

Als je langer met elkaar samen bent, en je bent nog steeds hartstikke dol op elkaar dan is trouwen helemaal geen gek idee. Sommige trouwen voor de handigheid en andere voor het feestje maar één ding hebben ze allemaal gemeen. Als je gaat trouwen, moet één van de twee de ander ten huwelijk vragen.

Als dat gebeurt is dat natuurlijk hartstikke leuk. Iedereen mag weten hoe dol jullie op elkaar zijn en in het heetst van de strijd besluit je een foto te maken. Degene die de ander ten huwelijk vraagt kan natuurlijk rekening houden met het feit dat je goed op de foto moet maar de ander heeft (meestal) geen flauw idee. In het geval van Eline had ze zich dan ook niet speciaal aangekleed voor een bijzondere gebeurtenis.

De foto op social media

Peter en Eline lieten een mooie foto van het moment maken en deelde die trots op hun social media pagina’s. Hier was er echter al gauw een neef die iets vreemds aan Eline opmerkte. Hij zag iets wat ze waarschijnlijk zelf waren vergeten te verstoppen. Helaas hadden ze door alle enthousiasme geen tijd om de reacties in de gaten te houden.

De foto heeft ruim een dag op hun socials gestaan, waardoor de hele familie van beide partijen dus heeft kunnen meegenieten van dit detail. Ik kan het nu wel voor je verklappen maar het is leuker om zelf erachter te komen wat er nu precies zo spannend aan deze foto is. De foto staat hier onder en het antwoord kun je vinden als je op de foto klikt.

Meer van dit