HomeHumorVrouw ziet klein detail over het hoofd bij marktplaats advertentie van haar...

Vrouw ziet klein detail over het hoofd bij marktplaats advertentie van haar auto

Wanneer je van je oude troep af moet dan is een online marktplaats vaak de juiste plek om er nog wat centjes voor te krijgen. Zo vonden we ook een advertentie van een mevrouw die graag van haar Citroën af wil. Hierbij had ze alleen een piepklein detail over het hoofd gezien!

Foto’s

Vaak wanneer we foutjes tegen komen in advertenties dan gaat dat om de foto. Soms is het zo dat mensen zichzelf per ongeluk niet helemaal handig op de foto zetten en soms is het zo dat ze in hun goede bedoeling nogal wat doms doen. Voor deze vrouw was het dat laatste waarom we zo om de advertentie moesten lachen.

Speciaal voor de advertentie besloot ze haar nummerplaten af te plakken zodat mensen met verkeerde bedoelingen er in ieder geval niks mee konden doen. Echter had ze zich niet bedacht dat ze dan ook wel de platen op dezelfde manier moest afplakken!

Afplakken van kenteken

Dat afplakken van een kenteken doen mensen voor nummerbord fraude. Criminelen met een zelfde Citroën kunnen namelijk gemakkelijk het nummerbord kopiëren. Hoewel de bedoelingen van de vrouw dus goed waren, had het weinig nut!

verkoopadvertentie van autoverkoopadvertentie van auto

Bron: SGXL

Meer van dit: