HomeHumorLLDL Kijkers gaan helemaal stuk om Richard die wat vreemds aan Rachella...

LLDL Kijkers gaan helemaal stuk om Richard die wat vreemds aan Rachella ziet

We kunnen weer een nieuw fragment toevoegen aan onze lijst met Lang Leve de Liefde fragmenten. Als je mee mag doen aan het programma dan is het altijd maar de vraag wie je voor je neus krijgt. Soms kan het de partner van je dromen zijn maar het kan ook wel eens een beetje tegenvallen.

Alles is te koop

In het geval van Richard zag hij iets vreemds aan Rachella en besloot maar meteen te vragen hoe de vork in de steel zit. Als Richard vraagt of Rachella wat aan het uiterlijk heeft laten doen, geeft Rachella aan dat alles te koop is. Dat klopt ook natuurlijk! Tegenwoordig kan je vrijwel alles aan je lichaam laten verbouwen en dat is maar goed ook.

Er zijn een hele hoop mensen die een stuk gelukkiger door het leven gaan door een kleine verbouwing maar Richard vindt het maar niets. Voor hem is het niet nodig om iets aan jezelf te laten doen maar daar heeft Rachella gelukkig geen boodschap aan: “Heb je daar wat op tegen?”. Hij geeft vervolgens maar wijs aan dat hij dat alleen heeft als men daarin doorschiet.

Kijkers gaan stuk

Kijkers gaan stuk om de hele situatie waarin Richard zich niet per se een houding weet te geven en Rachella vol door hem heen zit te praten. Ze geeft aan dat ze het wel nog een beetje natuurlijk wilde houden maar daar moeten kijkers maar hard om lachen.

Als het gesprek vervolgens door loopt, vraagt hij nog wat ze zoekt in een relatie. Daarop zegt ze dat hij zich leuk kleedt dus daar heeft ‘ie ook helemaal niks aan. Een kijker zegt nog: “Of ze hebben het eruit geknipt of ze is gewoon lekker oppervlakkig”. Oordeel zelf maar aan de hand van de beelden hieronder.

Meer van dit: