HomeGekkiesJongen wil ook een steen eten maar kan meteen door naar de...

Jongen wil ook een steen eten maar kan meteen door naar de tandarts

Afgelopen week wezen we jullie op een dame die verslaafd was aan het eten van stenen. Dat artikel werd goed gelezen maar misschien hadden we erbij moeten zetten dat je die dingen niet thuis moet proberen. Voor deze jongen komt dat helaas te laat want hij wil ook graag een steen proeven.

Stenen eten

Stenen eten, ook wel bekend als pica, is een rare eetstoornis die vooral voorkomt bij kinderen en zwangere vrouwen. Waarschijnlijk denken ze dat het hun innerlijke steenpuist oplost, maar helaas werkt het niet zo. Het kan leiden tot buikpijn, darmobstructies en uiteraard ook tot beschadiging van je parelwitte tanden.

Als je zo’n vreemde verslaving hebt dan kun je daar maar beter niet aan toegeven. Wanneer je stiekem naar de grindtegels in de tuin gluurt en eraan denkt om er een paar op te smikkelen, is het tijd om professionele hulp te zoeken. Zéker als je er net als de vrouw uit ons vorige artikel 100 per dag naar binnen werkt. Het is ook veel smakelijker en gezonder om iets van de snackbar om de hoek te halen!

Tanden kapot

Het is voor de meeste mensen makkelijk om te bedenken dat je de tanden sloopt als je een steen eet maar tóch zijn er mensen die het niet kunnen laten om te proberen. Zo ook de gozer uit het onderstaande filmpje, die laat zien hoe makkelijk je je tanden kwijtraakt wanneer je toch een hapje van een steen neemt.

In het filmpje is te zien hoe hij een lekker hapje gevonden heeft. Als hij ook daadwerkelijk een hapje neemt, zie je dat het niet slim was. Helaas eindigt het filmpje direct maar je kunt je wel indenken wat je zag vliegen. Een steen is namelijk harder dan jouw tanden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keith Holland Jr. (@imkeithholland)

Meer van dit: