HomeWTF?!Lang Leve de Liefde deelnemer Marieke doet walgelijke uitspraak

Lang Leve de Liefde deelnemer Marieke doet walgelijke uitspraak

Wanneer je mee doet aan Lang Leve de Liefde, hoop je de liefde van je leven te vinden. Tijdens het programma kun je het best zo eerlijk mogelijk zijn tegen elkaar. Soms is het echter om dingen niet hardop te zeggen tijdens een eerste kennismaking. En al zeker niet op nationale televisie.

Erik en Marieke

Wanneer Erik en Marieke elkaar in het programma tegenkomen, lijkt er best wel wat aantrekkingskracht te zijn. Als ze elkaar beter leren kennen wil Marieke graag weten hoe Erik in het huishouden is. Erik geeft aan dat hij wel van het schoonhouden is.

Marieke wil vervolgens weten hoe schoon het dan moet zijn. Ze vraagt hem of hij er niet tegen kan als de afwas bijvoorbeeld langer dan twee dagen op het aanrecht staat. Hij zegt dat hij dat tegen die tijd dan wel weggehaald heeft maar dan gaat Marieke nog een stapje verder. “Kun je tegen een rommelig huis?” Vraagt ze. Eriks antwoord is lekker duidelijk en kort. Nee.

Walgelijk

Marieke geeft na het opzetten van het tentje aan dat ze zelf wel heel erg rommelig is. Erik geeft aan dat hij soms best wel een beetje last kan hebben van smetvrees maar dat had hij beter niet kunnen zeggen voor Marieke. Zij wilde namelijk nog wel even verder pijlen hoe rommelig ze kan zijn bij Erik. Marieke stelt de situatie voor: “Ik kom terug van stal, onder het zand en vieze vingers en een vieze jas..” Ze durft haar zin niet af te maken en Erik zegt dat hij wel aanneemt dat ze dan eerst lekker gaat douchen.

Voorzichtig zegt Marieke dat ze liever de hele avond in haar vieze paardrijbroek op de bankt zit maar dat lijkt voor Erik de druppel te zijn. “Ik houd niet van stinkende dingen”. Zowel de kijkers als Erik walgen van de uitspraak van Marieke. “Je hoort gewoon te gaan douchen als je helemaal vies van een stal thuis komt.”

Meer van dit: