HomeGekkiesMan doet 'vieze dingen' met Holle Bolle Gijs in volle Efteling

Man doet ‘vieze dingen’ met Holle Bolle Gijs in volle Efteling

Dagelijks struinen we het internet af naar grappige of vreemde dingen en meestal komen we dan uit op verhalen vanuit het buitenland. In Nederland zijn we over het algemeen iets nuchterder maar toch hebben we nu een gekkie te pakken uit ons eigen kikkerlandje. Dit gekkie kreeg een parkverbod van de Efteling.

Holle Bolle Gijs

Holle Bolle Gijs is misschien wel het bekendste personage uit de Efteling. Hij werd voor het eerst geïntroduceerd in de Efteling in 1959. Hij is ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Rien Poortvliet en heeft sindsdien een iconische status verworven. Holle Bolle Gijs heeft een enorme mond die is ontworpen om afval, en dat met name papier, op te slokken.

Het is dus eigenlijk een prullenbak die de aandacht trekt door continue ‘papier, hier’ te roepen. Als je dan wat in zijn mond mikt, zuigt die het op en dan wordt je bedankt. Een enorme mond die zuigt en je dan bedankt als je er wat instopt, heeft natuurlijk iets van verleiding in zich. Een man uit Almere gaf toe aan die verleiding.

Relatie met Gijs

De man werd betrapt toen hij in het volle park zijn ding met Gijs stond te doen. Je kunt je wel voorstellen wat de man met herhalende beweging in de zuigende mond van Gijs stopte. Andere bezoekers van het park stonden met volle verbazing naar het tafereel te kijken. De politie moest de man uit het park halen.

Toen hem werd gevraagd wat hem bezielde, zei hij dat hij een relatie met Gijs had. Hij verklaarde dat hij eerder ruzie met hem had en het nu goed had gemaakt. Daar hoort natuurlijk wat bij… De 30-jarige man uit Almere mag nooit meer een voet in de Efteling zetten. Het is niet de eerste keer dat Gijs viraal gaat met vieze dingen. Eerder riep hij namelijk zelf ook wat zinnen die niet voor kinderoortjes geschikt zijn. We stuitte op dit verhaal via Tagmag.

Meer van dit: