HomeHumorPolitieagent gaat van de glijbaan en maakt flinke smakker

Politieagent gaat van de glijbaan en maakt flinke smakker

Als politieagent zijnde is het belangrijk om fit te blijven, zodat je goed achter de boefjes aan kunt. Daarnaast is het ook belangrijk om de omgeving goed te kennen, want dat is toch waar je de boefjes uiteindelijk in hun kraag moet vatten. Als er dan een nieuwe glijbaan staat, moet die uiteraard getest worden.

Fitheid

Om bij de politie te mogen werken, moet je aan een bepaald niveau van fitheid voldoen. Zo is je kracht en je uithoudingsvermogen erg belangrijk om de politiepet te mogen dragen, maar kijken ze ook goed naar jouw mentale fitheid. Het is goed om te weten dat je met een paar spiertjes en wat loopvermogen niet zomaar bij de politie komt.

Als politieagent word je continue uitgetest op jouw fitheid. Met name de jonge buurtboefjes zetten het nog wel is op een lopen of fietsen en daar moet je dan toch echt achteraan met je volle bepakking. Vaak hangen die buurtboefjes in openbare plekken. Een voorbeeld van zo’n plek is een speeltuin, die je als politieagent dus van binnen en buiten moet kennen.

Glijbaan

Als er dan een nieuwe glijbaan in de speeltuin staat, is het natuurlijk belangrijk (en leuk) om die glijbaan even te testen. Zo klom deze politiemeneer helemaal omhoog, om een ritje van de glijbaan te maken. Hij had echter niet verwacht dat de glijbaan een soort categorie 1 achtbaan is.

Als hij erin gaat, hoor je al gauw dat hij behoorlijk wat snelheid maakt. Hij komt dan ook als een raket uit de glijbaan geschoten, waardoor hij meters verder pas tot stilstand komt. Zijn collega weet het perfect op beeld te zetten, en deelde het op TikTok. Daar gaat hij nu helemaal viraal en dat heeft alles te maken met de ongecontroleerde snelheid die hij maakt. Check de video hieronder voor je dagelijkse dosis humor!

@worldfunniestvid

Funny police officer 😂😂 #SlideOfDutyGoneWrong #PolicePlaytimeFail #CopSlideInjury #LawEnforcerDownSlide #OopsIDidItAgainPD #SlideSafetyFirst #KidsSlideMishap #BlueUniformDownSlide #PlaygroundPoliceFail #SlideAccident #LawmanInjured #SlideVersusOfficer #CopVsSlide #InjuredOnDuty #SlideInjurySaga #PoliceOnTheSlide #PlaygroundMishap #SlideRescueMission #FirstRespondersDownSlide #SlideFailJustice #OfficerDownSlide #SlideAndInjury #LawEnforcementMishap #SlideChallengeFail #ThinBlueLine #LawEnforcement #PoliceLife #ServeAndProtect #BackTheBlue #PoliceOfficer #BadgeAndUniform #CopLife #FirstResponder #DutyCalls #ProtectAndServe #PoliceCommunity #BlueHeroes #BraveryInBlue #PoliceProud #CrimeFighter #JusticePrevails #BeatCop #PatrolLife #CopCulture #OfficerSafety #CommunityPolicing #RespectTheBadge #CopsOnDuty #LawAndOrder #BlueFamily #CourageousCops

♬ dźwięk oryginalny – WorldFunniestVideos

Meer van dit