HomeHumorGast krijgt duif tegen zijn smoelwerk in snelste achtbaan ter wereld

Gast krijgt duif tegen zijn smoelwerk in snelste achtbaan ter wereld

Je hebt van die filmpjes die dan op internet opduiken waarvan je meteen weet dat het een klassieker is. Dit filmpje uit 2017 is een goed voorbeeld daarvan. Een man wordt namelijk vol gas geraakt door een duif, maar dat mag voor hem de pret niet drukken!

Achtbaan

De Ferrari achtbaan in Spanje is de ultieme beleving voor de adrenaline junkies onder ons. Vanaf het moment dat je instapt voel je je als een racecoureur, klaar om te knallen. De snelle bochten, hoge snelheden en knallende versnellingen zorgen voor een adembenemende rit.

Als je ooit de kans hebt om deze achtbaan te bezoeken, grijp hem dan met beide handen aan, want het is een ervaring die je nooit zult vergeten! Dat was ook het geval bij de jongen uit het onderstaande filmpje, die op topsnelheid wordt verrast met een kus van een duif.

Plezier

Normaliter ga je met plezier in een achtbaan zitten, en kom je er met nog meer plezier uit. Voor deze jongen was het zelfs zo leuk dat het hem geen drol uitmaakt dat hij onderweg door een duif geraakt wordt.

Dat ging zelfs zo hard dat de duif meteen uit elkaar klapt en de nodige vlekken op zijn gezicht geeft. Hij kijkt effe versuft wat hem overkwam en schrikt van de dode duif. Vervolgens maakt hij gewoon net zo veel plezier als dat hij al deed. Heerlijke beelden toch dit.

Meer van dit