HomeWTF?!Trein rijdt dwars door stilstaande vrachtwagen en dat staat er behoorlijk goed...

Trein rijdt dwars door stilstaande vrachtwagen en dat staat er behoorlijk goed op

Je kunt wel eens pech hebben maar je moet echt dubbel pech hebben als je dat midden op een spoorwegovergang hebt. Zo kijken we nu naar een vrachtwagen die pech krijgt in het Belgische Koolskamp. In de trein zaten zo’n 90 mensen van wie er 4 licht gewond raakte. Een wonder als je naar de klap kijkt!

Ongelukken op het spoor

Er gebeuren regelmatig ongelukken op het spoor en met name bij spoorwegovergangen is het vaak raak. Laatst al zagen we een bus die doorboort werd in Bergen op Zoom en nu zien we dus een vrachtwagen die hetzelfde lot onderging.

De vrachtwagen staat stil op de spoorwegovergang en heeft vermoedelijk pech. Omstanders proberen met man en macht de vrachtwagen van zijn plek te krijgen. Met gevaar voor eigen leven trekken en sjouwen ze aan het gevaarte maar het mag niet deren. Zelfs wanneer de spoorbomen dicht gaan, proberen ze er nog alles aan te doen.

Flinke knal

Met een hoge snelheid jankt de trein dwars door de trailer van de vrachtwagen en dat geeft een flinke knal. De omstanders staan met de handen in het haar maar gelukkig leek het veel erger dan het uiteindelijk was. De 90 passagiers in de trein konden allemaal zelf uit de trein komen, net als de machinist. 4 daarvan waren door de klap lichtelijk gewond en dat is best een wonder te noemen als je de klap ziet!

Meer van dit: