HomeHumorMr. Frank Visser Doet Uitspraak be like: Het gaat helemaal mis

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak be like: Het gaat helemaal mis

Mr. Frank Visser is een icoon op de Nederlandse televisie. Al jarenlang genieten we van de meest uiteenlopende burenruzies. Soms gaat het over koude pannenkoeken en soms over webcam filmpjes in je nakie. Het is iedere keer weer genieten geblazen wanneer ons Frank er aan te pas moet komen.

Iconisch

Niet alleen Mr. Frank Visser is iconisch in Nederland, Bram Krikke mag zich inmiddels ook zo noemen. De SLAMFM radio DJ is bekend om de sketches die hij maakt. Hij maakt met grote regelmaat filmpjes waarin hij de draak steekt met van alles en nog wat.

Bram Krikke lijkt nu zijn grote protegé gevonden te hebben in Tiktokker Pieter Valley. Een gozer van 2 meter 85 die miljoenen views binnen harkt met zijn herkenbare en imitaties. Zo is hij niet alleen Juffrouw Ellen, maar ook die vervelende bemoeial uit de buurt. Bram en Pieter hebben elkaar echt gevonden en alles wat ze tegenwoordig maken is geniaal.

Viraal

Bram + Pieter = viraal. Die formule kun je tegenwoordig wel stellen want alles wat ze maken wordt rete goed bekeken. Bijna 2 miljoen mensen hebben het clipje inmiddels gezien. Nu maar hopen dat we binnenkort weer wat mooie fragmenten van het échte programma mogen zien 😉

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke)

Meer van dit