HomeShowgekkiesZoon laat laatste en allergrootste wens van zijn vader Rob de Nijs...

Zoon laat laatste en allergrootste wens van zijn vader Rob de Nijs in vervulling gaan

Zoals iedereen wel weet gaat de gezondheid van Rob de Nijs steeds harder achteruit. De 80 jarige (ex) zanger en acteur heeft de ziekte van Parkinson en dat sloopt hem beetje bij beetje. Hoe vreselijk dat ook is, probeert Rob nog te genieten en heeft hij nog één laatste en wens!

Trouwen

De gezondheid van zanger Rob de Nijs gaat achteruit en zijn zoon Robbert wil snel trouwen zodat zijn vader de bruiloft nog kan meemaken. Twee weken geleden vroeg Robbert zijn vriendin Sharon ten huwelijk tijdens een vakantie in Zuid-Afrika. Hoewel niet bekend is wanneer de bruiloft zal plaatsvinden, wil Robbert niet te lang wachten vanwege de gezondheid van zijn vader.

Het is de grootste wens van Rob de Nijs om zijn zoon te zien trouwen voordat het te laat is. Zoon Robbert wil er écht voor zorgen dat zijn vader het nog mee kan maken. Hij hoopt zijn vader Rob en moeder Belinda als trotse ouders naast zich te hebben op het moment dat hij het ja-woord geeft. Óók moeder Belinda kijkt erg naar dat moment uit.

Robs vrouw Jet

Robs huidige vrouw, Jet vertelde eerder aan Weekblad Weekend dat het aanpoten is om voor Rob te zorgen. Dat komt omdat hij steeds minder mobiel wordt. Belinda ziet Jet als de steun en toeverlaat van Rob en als het beste wat hem is overkomen. Belinda en Rob hebben zelf niet veel contact meer maar toch vind ze het fijn dat er iemand is die voor hem zorgt.

De verloving van Robbert en Sharon is voor zowel Rob, Belinda als Jet vooral een bevestiging van hun geluk. Nu maar hopen dat ze het voor elkaar krijgen om het zo snel mogelijk te laten gebeuren. Rob heeft gezegd dat het zijn allerlaatste wens is.

Meer van dit: