HomeHumorLLDL deelnemer Othman wil trio met deze tweeling maar dan zegt zij...

LLDL deelnemer Othman wil trio met deze tweeling maar dan zegt zij het ondenkbare

Als je meedoet aan het programma Lang Leve de Liefde dan hoop je natuurlijk altijd dat het bevalt wat je ziet. In het geval van Othman was dat ook zo en het was dan ook muziek in zijn oren toen hij erachter kwam dat het om een tweeling ging. Hij had alleen niet verwacht wat ze toen zou zeggen.

Tweeling

Een tweeling kan een een-eiige tweeling zijn maar ook een twee-eiige tweeling. Een een-eiige tweeling verwijst naar een tweeling die zich ontwikkelt uit één bevruchte eicel en genetisch identiek is. Een twee-eiige tweeling ontstaat daarentegen uit twee aparte bevruchte eicellen en kan genetisch verschillend zijn.

Wanneer iemand zegt dat die een tweeling is, wordt er vaak automatisch vanuit gegaan dat ze dan erg op elkaar lijken. Toch komt het vaker voor dat mensen juist niet op elkaar lijken, dan wel. Het komt ook voor dat de één een meisje is en de ander een jongen. Goed opletten met wat je zegt dus als je het niet weet.

Kiezen

Wanneer Othman hoort dat zijn date een tweeling is, denkt hij dat hij de jackpot gehaald heeft. Hij vraagt of er nog één komt zodat hij kan kiezen en stiekem hoopt hij natuurlijk op een trio met deze tweeling. Hij had echter niet verwacht dat de dame een tweelingbroer heeft.

Hij schrikt zich dan ook kapot wanneer de dame vraagt: “Als je op mannen valt?” Hij begint direct te wapperen met zijn handjes en geeft aan dat dat niet zo is. Hij respecteert het wel maar is niet van die kant. Droom aan duigen gozer, jammer! Het fragment is hier onder te zien. Heb je Misofonie? Dan beter niet kijken.

Meer van dit: