HomeTelevisieTamara Treffers in Winter vol Liefde: "Wordt door haar gebruikt om bekend...

Tamara Treffers in Winter vol Liefde: “Wordt door haar gebruikt om bekend te worden”

Voor de mensen die gister naar de aftrap van Winter vol Liefde zaten te kijken, viel er één ding op. Dat was dat niet iedereen even geïnteresseerd in een winter vol liefde leek, maar meer in de aandacht die het oplevert. Vooral de dames die zich voor Saul aanmeldde, leken er een handje van te hebben. Met name Tamara Treffers is een herkenbaar gezicht in de media.

Aandacht zoeken op tv

Voor dames die hun geld willen verdienen met hun lichaam, is het zaak dat ze aandacht krijgen. Hoe meer aandacht, hoe meer mensen er zullen betalen om te kijken naar wat ze te bieden hebben.

Tamara Treffers heeft haar strategie voornamelijk op social media gericht, maar besloot nu het roer eens om te gooien. Ze koos ervoor om zichzelf aan te melden voor Saul in het programma Winter vol Liefde. Ze liet er dan ook geen gras over groeien in haar aanmelding, en besloot haar twee beste pluspunten in de strijd te gooien. Dit viel dan ook meteen op bij Saul en zijn broer.

Tamara Treffers

Tamara Treffers is een 27-jarige dame die eerder al eens in het nieuws verscheen dankzij haar schaamlipcorrectie. Toen werkte ze nog als fitness influencer en deed ze iets met een juridische opleiding. Daar zat voor haar echter wat te weinig carrière in, waarna ze besloot om plaatjes van haar lichaam te maken voor geld.

Gister was te zien hoe ze zich aanmeldde voor Saul maar het lijkt erop alsof hij en zijn broer het meteen doorhadden. Sterker nog, de broer van Saul herkende haar ergens van. Twee zinnen later bleek dat hij dat beter voor zich had kunnen houden.

Tamara maakt namelijk achttien+ content. Op de Instagram van RTL is een klein fragmentje te zien en Tamara is er als de kippen bij om daarop te reageren. Ze zegt: “Je kent mij ergens van? Dus je kijkt mijn video’s? Is oke daddy mag!”

Ook zorgde ze meteen voor het eerste relletje van het jaar. Ze is van mening dat niet alle info in het programma te zien is. Ze schrijft: “Was wel fijn geweest RTL, als jullie erbij vermelden dat Saul en ik tijdens het aanmeldingsproces al contact hadden (wat eigenlijk niet mocht) en afspreekplannen hadden voor als hij klaar is.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tamara Treffers (@tamaratreffers_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tamara Treffers (@tamaratreffers_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tamara Treffers (@tamaratreffers_)

Meer van dit: