HomeTelevisieWinter vol Liefde deelnemer valt door de mand en blijkt een acteur

Winter vol Liefde deelnemer valt door de mand en blijkt een acteur

De derde week van het razend populaire televisieprogramma Winter vol Liefde is alweer bijna op zijn einde. Bij De Telegraaf nemen presentatrice Karlijn Bernoster en reality-expert Eva van Riet de afleveringen door, en hebben daarbij opvallend nieuws: ”Hij is een acteur!”

Winter vol liefde zonder liefde

Na bijna drie weken is er volop geflirt, maar van echte liefde is nog geen sprake. Toch wel een beetje de bedoeling van het programma. Edith heeft in de Oostenrijkse Alpen al twee mannen over de vloer gehad. Met Bart klikte het nog enigszins, maar Mike was een drama.

Desondanks gaat Edith vrolijk door, want op ieder potje past een dekseltje. Nu mag Aroen als jager nummertje drie proberen het hart van Edith te veroveren. Maar wacht even… Is Aroen niet vaker op televisie geweest? De vraag stellen is hem beantwoorden: Ja, Aroen is een hele bekende op het witte doek.

Aroen uit Winter vol liefde blijkt een acteur

De Telegraaf noemt het een ‘bijzondere ontdekking’, maar Aroen doet er zelf helemaal niet moeilijk over. Op zijn Instagram-pagina staat in zijn bio dat hij aannemer is, maar dat zijn passie acteren is. Ook schrijft hij open en bloot op zijn profiel waar hij allemaal in gespeeld heeft.

Aroen heeft onder meer een (gast) rolletje gehad in Goede Tijden, Slechte Tijden, Flikken, Maud & Babs en Zussen. Ook dook hij op in een reclame van Amstel Bier.

‘Reality-expert Eva van Riet denkt dat Aroen snode intenties heeft: ”Ik denk dat hij meedoet om eindelijk door te breken als acteur.”

Niet voor het eerst

Karlijn Bernoster merkt op dat er ‘steeds meer mensen door de mand vallen’, iets dat niet goed is voor de geloofwaardigheid van het programma”We hebben hier al eerder gestaan met mensen die al eerder op televisie te zien waren.”

Van Riet reageert op Karlijn: Ja, die worden in dezelfde bak gegraaid. Maar als er een acteur meedoet? Dan gaan bij mij de alarmbellen af.”

Karlijn doelt overigens op Joshua en Joyce, die respectievelijk meedoen voor Benjamin en Marco. Zij doken eerder op in dezelfde aflevering van het programma Bed & Breakfast.

Meer van dit: