HomeTelevisieDit is hoe Amy Rose de Bruijn uit Winter vol Liefde er...

Dit is hoe Amy Rose de Bruijn uit Winter vol Liefde er vroeger uit zag

Amy Rose de Bruijn is dit jaar misschien wel de meest opvallende verschijning in Winter vol Liefde. De 20-jarige dame weet de tongen los te maken met haar aanwezigheid in het programma. De mening van de kijker is verdeeld. Waar sommige haar nep noemen, zijn andere weer helemaal gek op Amy Rose.

Wie is Amy Rose de Bruijn

Amy Rose is een 20-jarige dame uit Veenendaal en doet dit jaar mee aan het programma Winter vol Liefde. Ze is sinds aflevering één al te zien in het programma en weet de kijker goed te vermaken. Amy Rose doet mee voor Saul in Zwitserland.

Amy Rose is echt een dametje en is flink bezig met haar uiterlijk. Ze wil er graag goed uit zien en heeft best wel wat aan zichzelf laten doen. Ze leeft het leven van een influencer en dat is dan ook de reden dat veel mensen denken dat de dame mee doet voor de aandacht die ze door het programma krijgt. Toch lijkt het erop dat cupido zijn pijl raak geschoten heeft want Saul stuurt de ene na de andere dame naar huis voor Amy.

Winter vol Liefde

Winter vol Liefde is een soort van winterse plaatsvervanger voor B&B Vol Liefde en wordt goed bekeken. Amy maakt dan ook de tongen los en de geruchten en roddels vliegen in het rond. Als we het internet mogen geloven, zijn Amy Rose en Saul al verloofd en is het dus niet zo spannend meer om te volgen.

Meer over Amy Rose

Als we eens gaan kijken naar wie Amy Rose de Bruijn nu precies is, zien we dat het dametje al eerder heeft geprobeerd om door te breken. Ze heeft vroeger namelijk meegedaan aan de Miss Nederland Teen-verkiezingen.

Toen ze meedeed was ze 15 jaar oud, maar het opmerkelijke is dat ze toen blond haar had. Als we wat verder op haar Instagram pagina kijken, zien we dat ze dus niet altijd brunette is geweest.

Op dit moment is Amy Rose personal styliste én interieur styliste. Daarnaast is ze Host, model én social media marketeer. Een druk bestaantje voor de jonge Amy. Vermoedelijk zal ze binnenkort ook wel haar vent Saul gaan ondersteunen in zijn dagelijkse werk.

Afbeelding: Instagram @amyrosedebruijn
Afbeelding: Insta @amyrosedebruijn

Meer van dit: